Ambities

Onze ambitie is om blijvend een impuls aan sport en cultuur in Krimpen aan den IJssel (en daarbuiten) te leveren. Daarbij staat binnen het aanbod van activiteiten op het gebied van sport en cultuur het stimuleren van de talentontwikkeling en de levensechte leerervaring centraal. Elke activiteit draagt hier op zijn eigen wijze aan bij.

Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe vormen van samenwerking met organisaties en individuele personen. Bijvoorbeeld om nieuwe doelgroepen te bereiken zoals kinderen die moeilijk kunnen sporten door een beperking. Maar ook om aan te sluiten bij een lokaal initiatief en dat te versterken door onze bijdrage.

Het is onze overtuiging dat kinderen leren in interactie met anderen: met leeftijdsgenoten, ouders, buurtgenoten en docenten en ze leren van het doen van nieuwe activiteiten. Spelen en leren gaan buiten school hand in hand verder. Daarbij leveren wij maatwerk zodat iedereen op zijn of haar manier kan profiteren van onze inzet . En plezier staat daarbij voorop!