• SYnerKripas

SYnerKripas

Synerkri organiseert het hele schooljaar de leukste activiteiten. Voor het aanmelden van de meeste activiteiten heb je een Synerkripas nodig. Met een Synerkripas kan je kennismaken met verschillende sporten en meedoen met allerlei leuke workshops op het gebied van crea, kunst, techniek, wetenschap en natuur.

Kosten Synerkripas

De Synerkripas kost: € 20,00 voor het 1e kind uit een gezin en € 15,00 voor broertjes en zusjes. De pas is geldig van september tot september. De pas is gedurende het gehele schooljaar aan te schaffen.

Voorbeelden van Synerkripas activiteiten:

Theater -en muziekworkshops
Activiteiten in het Streekmuseum Krimpenerwaard
Zwemactiviteiten, waaronder SpetterBios
Techniek- en wetenschapsactiviteiten
Nerf en Lasergamen!
Meet & Greet Krimpense sportverenigingen
LEGO
Creatieve workshops
Activiteiten op zaterdag

Wij organiseren ook activiteiten op zaterdag. Deze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. Voor kinderen die op het speciaal onderwijs zitten, is aansluiten bij activiteiten direct na schooltijd niet altijd mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Voor deze kinderen reserveren wij een aantal plekken voor de zaterdagactiviteiten. Mocht een kind uit het speciaal onderwijs mee willen doen maar de activiteit zit vol dan kan je ons een mail sturen. Wij kunnen dan kinderen op de aanmeldlijst plaatsen. Hier geldt natuurlijk ook vol is vol. 

Activiteiten toegankelijk zonder Synerkripas

Een aantal activiteiten die wij organiseren zijn voor niet Synerkripashouders toegankelijk tegen een kleine betaling. Activiteiten toegankelijk zonder Synerkripas zijn bv. SpettterBios, het LEGO Event in de voorjaarsvakantie en het FIFA Event in de kerstvakantie.

De Buitenspeeldag in juni en Vakantiedorp in de laatste week van de zomervakantie zijn evenementen waarbij aanmelden niet nodig is. Iedereen is welkom. Informatie over deze activiteiten is t.z.t te lezen op onze website www.synerkripas.

Aanmelden voor activiteiten

Uiterlijk 3 weken voor elke vakantie staan de nieuwe activiteiten op synerkripas.nl. Het aanmelden start altijd op een vrijdag rond 10.00 uur.

Data aanmelden 2018-2019:

Start Synerkripas seizoen:  woensdag 19 september Ik doe mee Plein!

Vrijdag 7 september aanmelden periode tot de herfstvakantie (beperkt aanbod)
Vrijdag 28 september aanmelden herfstvakantie en periode november & december
Vrijdag 30 november aanmelden kerstvakantie en periode januari & februari
Vrijdag 1 februari aanmelden voorjaarsvakantie en periode maart & april
Vrijdag 5 april aanmelden voor de meivakantie en de periode mei & juni
Vrijdag 28 juni aanmelden voor de Krimpense Zomerweken (zomervakantie)
Onze activiteiten zijn leeftijdsgebonden. Nadat je bent ingelogd is aanmelden mogelijk. Je ontvangt na het aanmelden een bevestigingsmail. Twee dagen voor de activiteit plaatsvindt ontvang je van ons een remindermail. Wij vragen om gericht aan te melden, zodat iedereen een kans krijgt om mee te doen. 

Aanmelden = Meedoen

Als kinderen zijn aangemeld rekenen wij erop dat er wordt meegedaan. Mocht je niet naar de activiteit kunnen komen dan vragen wij je dit aan ons door te geven. Graag een mail te sturen naar activiteiten@synerkri.nl  o.v.v. naam en naam van de activiteit. Wij kunnen dan bijtijds de aanbieder van de activiteit informeren en wellicht andere kinderen blij maken met een plekje.

Gebruik van foto en filmmateriaal

Synerkri laat regelmatig reportages maken van activiteiten. Deze foto’s en films kunnen gebruikt worden voor publiciteitsdoeleinden van  Synerkri. Met het aanschaffen van de Synerkripas en door deelname aan onze activiteiten verklaart de deelnemer (of zijn/haar wettelijke vertegenwoordiger) akkoord te gaan met de publicatie van dit materiaal. Je kunt schriftelijk bezwaar aantekenen tegen dit automatische akkoord via privacy@synerkri.nl  Synerkri zal zich dan inspannen om publicatie van dit materiaal te voorkomen.