• Basisschool

Basisschool

Het belang van bewegingsonderwijs wordt op veel manieren benoemd. Wij  denken dat het goed is de lessen bewegingsonderwijs door vakdocenten te laten verzorgen, maar we begrijpen dat scholen tegen de kosten daarvan aan kunnen hikken.

In de afgelopen jaren hebben we de Krimpense scholen kennis laten maken met onze visie op bewegingsonderwijs en met de bewegingsdocenten die dat voor ons verzorgen.

Door met u mee te denken en door u werk uit handen te nemen denken we dat we het voor al de scholen aantrekkelijk kunnen maken de vakdocenten via ons in te zetten. U profiteert van de constante kwaliteitsbevordering die we onze docenten bieden en van het feit dat wij de vervanging regelen in geval van ziekte of aanwezigheid. En u weet zeker dat uw kinderen vanaf de kleuterleeftijd op een verantwoorde, plezierige wijze in aanraking komen met de mooie en gezonde kanten van bewegen.

Wij verzorgen in 2016/ 2017 bewegingslessen voor Het Kompas, De Wegwijzer, De Groeiplaneet,  OBS Kortland en Het Mozaiek in Krimpen aan den IJssel. Ook verzorgen wij de lessen voor De Balans en de Horizon (Capelle aan den IJssel).