• Onze docenten

Onze docenten

Synerkri heeft enkel gediplomeerde sportdocenten in dienst die de ALO hebben afgerond. Zij hebben hun eerstegraads lesbevoegdheid

Daardoor kunnen zij zelfstandig op zowel basisscholen als voortgezet onderwijs de lessen verzorgen. De docenten worden blijvend bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van ontwikkelingen op hun vakgebied.

In overleg met school wordt een jaarlijks werkplan opgesteld waarin al de onderdelen die van belang zijn voor de motorische ontwikkeling van kinderen zijn opgenomen.

Naast docenten in vaste dienst maken wij ook gebruik van een flexibele schil. Dat maakt dat we in staat zijn zelf ziekte en verlof op te vangen. Omdat onze docenten alleen met hun vakgebied bezig zijn en wij de vervanging regelen zijn de kosten vergelijkbaar of zelfs lager dan die van docenten die de scholen zelf in dienst zouden nemen.

Wilt u als school meer informatie over de mogelijkheden om ook uw gymlessen op deze wijze te laten organiseren? Neem contact op met Wim Dekker, Regisseur Sport via 06- 22 57 19 97.

Heb je de ALO (bijna) afgerond? Neem contact met ons op over de mogelijkheden om via ons te werken. Dat kan in dienst of als freelancer, maar ook je LIO-stage of LIO-werkstage kun je eventueel via ons lopen.