• Verhuur en reserveren

Verhuur en reserveren

Voor het reserveren van een Krimpense binnensportzaal of -hal kunt u terecht op www.synerkrireserveren.nl

Al de reserveringsvragen worden via een eigen account ingevoerd. Iedere nieuwe gebruiker kan een account aanmaken. Gebruikers die al langer in Krimpen reserveren kunnen hun accountgegevens bij ons opvragen via verhuur@synerkri.nl

A
lleen vragen die via de site of via verhuur@synerkri.nl binnenkomen worden in behandeling genomen. U kunt zelf al zien of een reservering mogelijk is wanneer u gebruik maakt van het online systeem.

In de loop van 2017 zal aan de reserveringen een code worden toegevoegd. Die specifieke klantcode wordt meegestuurd met de reserveringsbevestiging. Met die QR-code heeft de huurder toegang tot de locaties op de tijden die bij de reservering zijn opgegeven. Dat kan vanaf een half uur voor aanvang van de activiteit.

Deze toegangsbeveiliging zal in eerste instantie gelden voor De Groenendaal en De Populier. Voor de andere zalen kan de sleutel op afspraak worden afgehaald bij sporthal De Boog. De huurder tekent daar direct voor ontvangst van de sleutel.

Voor vragen/ klachten kunt contact opnemen met Wim Dekker, Bedrijfsleider Sport via wim@synerkri.nl of bellen met 06- 83 56 87 52. Klachten kunt u ook melden via beheer@synerkri.nl wanneer een en ander te maken heeft met materialen in de zalen.