• Vacature Gastheer/-vrouw

Vacature Gastheer/-vrouw

3 oktober- Synerkri heeft per 1 december 2016 een vacature voor gastheer/ gastvrouw in de Krimpense sportaccomodaties. Ben jij degene die ons team gaat versterken?

Gastheer Sportzalen - 38 uur per week 

Jouw uitdaging?
Stichting Synerkri is een enthousiaste organisatie die sport en cultuur in Krimpen aan den IJssel stimuleert. Vanaf 1 januari 2017 worden wij verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van de gemeentelijke sporthallen en sportzalen in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Wij zien het als een mooie uitdaging om daarbij de gastheer van de sporter te zijn.

Wij zoeken daarom een gastheer/ gastvrouw die samen met een aantal collega’s de sportzalen in de gemeente beheert. Je ontvangt de sporters in de sporthal, beheert de sportmaterialen en kleedkamers en voert kleine onderhoudsmaatregelen uit. Je signaleert onderhoudsproblemen en weet die snel aan te (laten) pakken.

Wat vragen we van je?
Houding en instelling vinden wij belangrijker dan opleiding of ervaring op het gebied van beheer van sportzalen. Wij hebben gelukkig al een aantal collega’s die de kneepjes van het vak kennen en die je graag zullen inwerken.

Wel zoeken wij een uitmuntende teamspeler met gevoel voor sport en gastvrijheid. Je bent in het bezit van een geldig EHBO diploma en hebt een BHV-opleiding gevolgd dan wel bent bereid die op korte termijn te volgen.

Je kan zelfstandig werken, hebt goede mondelinge communicatieve vaardigheden en kan je makkelijk verplaatsen in de sporters. Je bent flexibel inzetbaar, avonden en weekenden behoren standaard tot je werkdagen.

Wat bieden wij je?

  • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team waarin samenwerking centraal staat;
  • Je krijgt de kans om samen met ons te werken aan een nieuwe uitdaging en daar je eigen bijdrage aan te leveren;
  • Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Je ontvangt een salaris op basis van schaal 5 van de CAO sport (max. € 2.680 per maand excl. vakantietoeslag).
Meer weten?
Neem contact op met Cees Paul, voorzitter van Synerkri, op 06-51397377, tussen 19.00 en 21.00 uur.

Heb je interesse?
Stuur voor 27 oktober je c.v. naar ons toe op het e-mailadres cees@synerkri.nl. en maak daarbij op een bij jou passende manier duidelijk waarom jij de geschikte kandidaat bent. Een brief is niet nodig. De 1e gesprekken zijn op woensdag 2 november 2016.