• Schoolvolleybaltoernooi

Schoolvolleybaltoernooi

13 oktober- In samenwerking met VCK werd gisteren in Sporthal De Boog het schoolvolleybaltoernooi voor de groepen 6, 7 en 8 afgewerkt. Het toernooi begon om twee uur, om half vijf vond de prijsuitreiking plaats.

Bij jongens groep 6 was de Wegwijzer duidelijk een maatje te groot voor de andere teams. Groeiplaneet 2, dat als tweede eindigde, verloor de beslissende wedstrijd van deze school met 2-1. Bij de meisjes groep 6 was het precies andersom. Groeiplaneet 2 was daar de sterkste, ondermeer door een klinkende 4-0 winst tegen De Wegwijzer.

Bij de jongens groep 7 viel de beslissing pas aan het eind van de dag. Octaaf 2 en Kortland 1 hadden beide nog geen wedstrijd verloren toen ze de strijd met elkaar aangingen. Het werd een spannende partij die door Octaaf 2 met 2-1 werd gewonnen. Derde in deze poule werd Octaaf 1. Ook bij meisjes groep 7 was Octaaf uiteindelijk de beste, op de voet gevolgd door Octaaf 1. De onderlinge ontmoeting eindigde in 2-0 winst voor de uiteindelijke winnaar die alle drie de wedstrijden won. De derde plek was voor Groeiplaneet 1

Bij jongens groep 8 ging de strijd tussen twee teams van de Groeiplaneet. Onderling speelden zij 0-0 maar Groeiplaneet 2 liet in de laatste wedstrijd een puntje liggen tegen De Wegwijzer waardoor Groeiplaneet 1 er met de eerste prijs vandoor ging. Octaaf 1 eindigde als derde. Bij de meisjes pakte Groeiplaneet 3 de eerste prijs. Octaaf 2 en Octaaf 1 volgden op gepaste afstand.