• FIFA 2016 toernooi

FIFA 2016 toernooi

26 oktober- In de kerstvakantie organiseert Synerkri een grootschalig FIFA toernooi waar iedereen die met de Play Station overweg kan aan kan meedoen.

Het toernooi is toegankelijk voor jongens en meisjes uit de groepen 5 t/m 8 maar ook leerlingen uit de brugklas kunnen mee komen doen. Voor Synerkripashouders is deelname inbegrepen, niet pashouders betalen 5 euro voor deze middag op 28 december van 13.00 uur tot 17.00 uur.

De organisatie wordt verzorgd door het bedrijfje FIFA tournament. Zij zorgen voor genoeg playstations en voor alles dat nodig is om een leuk toernooi af te werken. Dat gebeurt volgens het systeem van de Champions League; de deelnemers worden eerst in poules ingedeeld, waarna de beste twee doorgaan naar de knock out fase. In die fase vallen steeds meer spelers af en blijven uiteindelijk alleen de allerbesten over. Die spelen vervolgens de finale aan het eind van de middag.

Het is de manier om je vrienden of vriendinnen te laten zien dat jij gewoon de allerbeste bent op de PlayStation. Dus nodig zoveel mogelijk van hen uit om zich ook in te schrijven voor deze voetbalmiddag in Krimpen aan den IJssel. Aanmelden voor niet pashouders kan door een mailtje te sturen naar activiteiten@synerkri.nl En natuurlijk niet vergeten om te oefenen zodat je aan het einde van het jaar echt iedereen kunt verslaan!

Naar de activiteit