• Themabijeenkomst Sportclubs

Themabijeenkomst Sportclubs

1 november- Wil je binnen korte tijd flink groeien in je rol als trainer, leider of coach? Tijdens de workshop "Vier inzichten over trainerschap" op dinsdag 13 december van 19:30 tot 21:30 uur krijg je die kans.

In sporthal De Boog krijg je in 2 uur heel veel praktische handvaten van docent Hitmet Weeling om je sporters effectiever te begeleiden en een inspirerende, veilige sportomgeving te creëren. Deze themabijeenkomst/workshop wordt in opdracht van de Sportraad Krimpen georganiseerd door Synerkri en in
samenwerking met de Academie voor Sportkader.

STRUCTUREREN, STIMULEREN, INDIVIDUELE AANDACHT GEVEN, REGIE OVERDRAGEN.

Uit onderzoek* in opdracht van VSK blijkt dat deze vier punten van groot belang zijn voor de relatie tussen trainer en sporter. En het goede nieuws is: aan de hand van deze punten kun je je eigen functioneren als trainer of coach in korte tijd aanscherpen en verbeteren. Tijdens deze workshop breng je je sterke én je ontwikkelbare punten met betrekking tot deze vier inzichten in kaart en reflecteer je op je eigen rol als trainer. Je leert daardoor hoe je je kwaliteiten het best kunt inzetten, ook in lastige situaties. Bijvoorbeeld bij het aanspreken van sporters op hun gedrag, of door sporters eigen verantwoordelijkheid te geven tijdens een training.

VOOR WIE?
De workshop is geschikt voor elke trainer, leider of coach die openstaat voor persoonlijke groei. Een startende trainer vindt veel praktische handvaten om een veilig en plezierig sportklimaat te creëren voor zijn sporters. Het is wel belangrijk om enige praktijkervaring te hebben. De deelnemers krijgen vooraf een digitale thuisopdracht toegestuurd. Ook ontvang je na deelnamen aan deze workshop een certificaat. (Bij sommige sportbonden ontvang je licentiepunten bij het volgen van deze workshop.)


Spreek het jou aan en wil je deelnemen aan deze workshop geef je dan op via de onderstaande link:
Klik hier


Geef je op tijd op, want er is maar plaats voor 24 deelnemers.