• FC Krimpen

FC Krimpen

FC Krimpen is een team van voetballers met een (voornamelijk) autistische beperking. De groep wordt getraind door Michael Groen en bestaat momenteel uit twaalf spelers.

De trainingen vinden op woensdagmiddag van 15 tot 16 uur plaats bij voetbalvereniging DCV. In de loop van het seizoen 2016/ 2017 zal dit team ook wat wedstrijden gaan spelen, maar het belangrijkst is de kans om iedere week lekker met elkaar te voetballen.

Afgesproken is dat maximaal twaalf kinderen deel kunnen nemen aan dit team. De kinderen betalen 60 euro per jaar voor het lidmaatschap.

Een belangrijk doel van FC Krimpen is om de deelnemers toe te leiden naar reguliere verenigingen. Dat kan alleen echt gebeuren wanneer de vereniging de mogelijkheden daarvoor heeft en als de spelers dat zelf ook echt willen.

Kinderen tussen de 7 en 14 jaar die aan wllen sluiten bij dit team kunnen een mailtje sturen naar Michael Groen via michael@synerkri.nl Michael zal contact opnemen om verdere afspraken te maken of eventueel adviezen te geven over andere sportmogelijkheden.

Met ingang van januari 2017 zal Synerkri ook aangepast sporten starten voor anderen die niet aan reguliere sport kunnen deelnemen. Meer informatie daarover volgt in de loop van december 2016.