• Nimjae wint zes keer goud

Nimjae wint zes keer goud

14 november - Op vrijdag 11 november vlogen de kinderen van TA Nimjae, samen met hun coaches en ouders, naar Milaan om deel te nemen aan de Top Ten Italian Open.

Op dit internationale toernooi, met deelnemers uit Polen,  Noorwegen,  België,  Ierland, Engeland, Nederland, Zwitserland, Frankrijk,  Schotland en uiteraard Italië,  werd Nimjae vertegenwoordigd door vijf deelnemers. Een goede voorbereiding zorgde voor een verbluffend resultaat. Op het onderdeel tuls was er drie keer goud bij de jeugd B-klasse. Zowel Bibi Hogeveen, Saona Sleeuwenhoek als Isa Groeneveld mochten het goud in ontvangst nemen. Bij de A-klasse was het goud weggelegd voor Boyd Verspuij en wist Lana vd Wende in dezelfde poule het brons te pakken. Op het onderdeel sparring doorgaand systeem wist Saona het brons te pakken en werden Lana en Boyd  beide eerste in hun poule en gingen er met het goud vandoor. Een fantastisch resultaat en een geweldige ervaring voor deze jonge kinderen. 

Foto van links naar rechts
Bibi,  Boyd, Isa,  Saona, Lana met in het midden Grandmaster W. Bos (9e dan); welke ons de complimenten gaf voor het enorme talent wat wij aan het opleiden zijn.