• Kerstvakantie

Kerstvakantie

28 november- De komende kerstvakantie zijn er weer leuke activiteiten! In samenwerking met lokale organisaties heeft Synerkri weer een super leuk en actief programma samengesteld.

Survival in het zwembad en FIFA PlayStation
Zo is er de activiteit Wintersurvival. Een stoere activiteit waar kinderen gaan leren wat ze moeten doen als ze in het water terecht komen en hoe ze een ander kunnen helpen. Alle kinderen gaan natuurlijk winters gekleed te water om het zo echt mogelijk te laten lijken.

In de laatste week van december kunnen FIFA PlayStation liefhebbers het tegen elkaar opnemen tijdens het FIFA toernooi. Dit toernooi vindt plaats in de pas geopende ruimte van het Jongerenwerk in de Tuyter.

De Tuyter; het hart van Krimpen
Dat de Tuyter, als ondertitel “Het hart van Krimpen” heeft gekregen is deze vakantie goed te merken! In samenwerking met de Cultuurwerkplaats -en muziekschool Krimpen organiseert Synerkri op 4 januari het Frozenfestival. Wij nodigen alle kinderen uit om verkleed als prins of prinses naar de Tuyter te komen! Deze middag is er van alles te doen rondom het thema Frozen, film kijken, Meet & en Greet met Elsa, Muziek met Frozen, knutselen, schminken en meer. Voor dino fans is er op vrijdag 6 januari het DinoFestival. Kinderen kunnen zich opgeven voor de toffe Doe-lezing over dinosaurussen, naar de film The good dinosaur, knutselen en als echte paleontologen aan de slag en opgravingen doen.

Bowlen, SpetterBios , sporten en meer!
Kerstvakantie bij Synerkri betekent net als voorgaande jaren bowlen! Iedereen vanaf groep 3 van de basisschool is op 30 december welkom voor een partijtje bowlen in Bowling –en partycentrum  Krimpenhof. Kinderen die na alle kerstdiners en oliebollen weer lekker willen bewegen en in actie willen komen is er VakantieSport. Verder zijn er knutselactiviteiten o.a. in het Streekmuseum, een workshop “Je eigen lipgloss maken”, een kookworkshop koken en Spetterbios.

Het totale aanbod en alle informatie is te vinden op www.synerkripas.nl

Het aanmelden start vrijdag 2 december.

Voor de meeste activiteiten is een Synerkripas nodig om deel te nemen. Via de website www.synerkripas.nl kunnen ouders/verzorgers  een account aanmaken en een pas kopen voor hun kind. De Synerkipas (2016-2017) geeft toegang tot al de door Synerkri georganiseerde activiteiten tot en met de zomervakantie 2017.

Niet Synerkripashouders kunnen tegen betaling deelnemen aan: FIFA PlayStation toernooi, bowlen, Frozen -en DinoFestival