• Lego Event Mijn Krimpen

Lego Event Mijn Krimpen

14 februari- Donderdag 2 maart wordt de Tuyter weer bedolven onder de legosteentjes. Voor de 3e keer organiseert Synerkri in de voorjaarsvakantie het Lego Event.

Lego Event betekent een middag legoplezier voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool. “Dit jaar hebben we een super leuk thema, nl. Mijn Krimpen! Kinderen mogen van alles bouwen wat belangrijk of herkenbaar voor ze is in Krimpen aan den IJssel.

Natuurlijk zijn wij enorm benieuwd naar wat er gebouwd gaat worden”, zegt Karin Pattikawa van Synerkri. “Wordt het de Algerabrug, de skatebaan, hun lievelingsdier van de kinderboerderij of de glijbaan van zwembad de Lansingh? Wij laten ons graag verrassen!” Aan het eind van de middag heeft de jury, bestaande o.a. uit wethouder Marco Oosterwijk de moeilijke taak per leeftijdscategorie de mooiste bouwwerken te kiezen. De gewonnen modellen worden tentoongesteld in de Tuyter. 

Het Lego Event is onderdeel van het activiteiten programma voor de voorjaarsvakantie. Naast Lego, is er o.a. Aquafun en SpetterBios in het zwembad, Apenkooien voor bikkels en VakantieBios met geweldig leuke activiteiten na afloop. 

Meer info is te vinden op www.synerkripas.nl