• Paaseieren zoeken bij VCK

Paaseieren zoeken bij VCK

13 april- Het Internationale Jeugdtoernooi van VC Krimpen staat garant voor twee dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daar buiten.

Op paaszaterdag en op tweede paasdag kun je in De Boog terecht om te genieten van topvolleybal in Krimpen.Op maandag tussen 14 en 15 uur kun je ook paaseieren komen zoeken en op de foto met de Paashaas. We verstoppen in en rondom De Boog ondermeer een aantal gouden paaseieren. De vinders van die eieren ontvangen voor de finale van het toernooi een leuke prijs.

Het Paastoernooi zal plaatsvinden op zaterdag 15 en maandag 17 april 2017. De eerste wedstrijden zullen rond 08:30 aanvangen en rond 20:00 eindigen. Maandag zal het toernooi worden vervolgd om tenslotte te eindigen met de finales. Deze finales zullen naar verwachting eindigen rond 17:00.

Synerkri is er trots op dat binnen onze gemeente evenementen zoals dit toernooi worden georganiseerd. Als dat ook nog plaatsvindt in een van onze binnensportaccomodaties willen wij daar graag een steentje aan bij dragen. Dus kom kijken in Sporthal De Boog.