• 24 juni KDO In your dreams

24 juni KDO In your dreams

5 mei- Waar droom jij van? Op zaterdag 24 juni laten de leden van KDO zien waar zij van dromen in een speciale editie van de KDO uitvoering.

Je bent van harte welkom op de voorstelling 'In Your Dreams'! De jaarlijkse KDO uitvoering krijgt dit jubileumjaar een speciaal jasje. Het wordt een voorstelling waarin alles draait om dromen. Dromen in bed, dromen van iets moois, dromen op school, dromen van wat je later wilt worden, dromen van iets onbereikbaars, of van iets onmogelijks. Dromen waarvan je hoopt dat ze uitkomen. Al zullen er soms ook wel eens nachtmerries tussen zitten!

Maak kennis met de dromen van KDO, met verschillende disciplines en al het talent dat KDO rijk is in de voorstelling 'In Your Dreams'. 

De voorstelling bestaat uit een drietal programmadelen, voor alle delen kunnen apart kaartjes worden gereserveerd. Kaartjes kosten € 3,- per stuk. Wil je kaarten voor twee of drie programmadelen? Een pass-partout is verkrijgbaar voor € 5,-. Mail voor het bestellen van kaarten naar inyourdreams@kdokrimpen.nl. Wil je daarbij aangeven voor welk programmadeel je kaarten wilt bestellen? 

Programma 1: zaterdagmiddag 24 juni, 12.30 - 14.40*
Programma 2: zaterdagmiddag 24 juni, 15.15 - 17.50*
Programma 3: zaterdagavond 24 juni, 19.15 - 22.00*
*Tijden zijn nog niet definitief

De voorstelling wordt gegeven in Sporthal De Boog, Krimpenerbosweg 2b in Krimpen a/d IJssel.