• Sporthal of sportzaal reserveren

Sporthal of sportzaal reserveren

12 mei- Sinds 1 januari is het verhuur van de Krimpense sportaccommodaties een verantwoordelijkheid van Synerkri. Voor reserveringen is een nieuwe website in gebruik genomen: www.synerkrireserveren.nl

Iedere vereniging of particulier die een sportzaal of sportzaal wil gebruiken kan dat vanaf nu via een eigen account doen. Nadat de account is aangemaakt kan in de eigen omgeving worden bekeken welke aanvragen men heeft gedaan en welke reserveringen zijn goedgekeurd, maar ook annuleringen en reserveergeschiedenis zijn via de werkomgeving in te kijken.

Het is niet meer nodig aparte mailtjes te sturen naar verhuur@synerkri.nl voor het doen van aanvragen. Deze kunnen direct in het systeem worden ingevoerd. Even als andere jaren zal voorrang worden gegeven aan de bewegingslessen van de scholen en de programma's van de Krimpense competitiesporten. Daarna zullen de overige reserveringen worden behandeld.

Met ingang van september 2017 zullen ook de toegangsssystemen van de sportzalen en sporthallen worden vervangen. Vanaf dat moment zullen de in omloop zijnde sleutels niet meer kunnen worden gebruikt. De toegang zal vanaf dat moment gekoppeld zijn aan de gemaakte reserveringen. De tarieven voor verhuur van de accommodaties en vergaderruimtes zijn te bekijken via deze link.

Voor vragen over de twee systemen kan contact worden opgenomen met Wim Dekker via wim@synerkri.nl