• Drukte in De Boog en De Populier

Drukte in De Boog en De Populier

20 mei- Dit weekend wordt in De Boog het Dance2Event gehouden, terwijl in De Populier het All Star Gala van BVK wordt afgewerkt. Voldoende activiteiten dus in de Krimpense binnensportaccommodaties, ook in de lente.

Het Dance2Event vindt plaats op zaterdag en zondag. Het wordt georganiseerd door zowel KDO Lekkerkerk als KDO Krimpen. In De Boog worden dit weekend meer dan duizend toeschouwers verwacht voor deze activiteit die zaterdag om half twee begint. 

In De Populier sluiten de basketballers van BVK het seizoen af met het All Star Gala voor de hele vereniging. Naar het model van het grote evenement laten de Krimpense basketballers hier zien wat er allemaal kan met een bal. Tegelijkertijd wordt het seizoen afgesloten met al de leden van de vereniging. Uiteraard zorgen we dat er in de zalen gastheren aanwezig zijn die hand- en spandiensten kunnen verlenen aan de organisatoren.  

Ook interesse in evenementen in deze sportzalen? Stuur een mail naar verhuur@synerkri.nl of kijk op de website www.synerkrireserveren.nl