• Cultuurmenu voor scholen

Cultuurmenu voor scholen

22 mei- Op maandag 8 mei is het cultuurmenu voor schooljaar 2017-2018 gedrukt en uitgedeeld aan de eerste basisschool in Krimpen aan den IJssel. Het cultuurmenu heeft veel overeenkomsten met vorig jaar.

Toch hebben we een nieuwe dans aanbieder, Juuls Hoop Vibes. Juliette geeft dansles op veel scholen in Rotterdam. Vanaf volgend schooljaar dus ook in Krimpen aan den IJssel.

Inmiddels hebben bijna alle basscholen een exemplaar ontvangen en kunnen de scholen aan de slag met het maken van de keuzes! Iedere aanbieders heeft lessen en lessenreeksen die vorig jaar succesvol waren herhaald. Toch hebben ook alle aanbieders iets vernieuwd in het aanbod.

De schoolvoorstelling van Jongerentheater Quint is volgend schooljaar PETER VÓÓR PAN. Net als vorig jaar hoort er bij de voorstelling een workshop. Deze workshop is ter verdieping van de schoolvoorstelling.
Synerkri bedankt alle cultuuraanbieders voor deze prachtige samenwerking en hoopt net als dit schooljaar op een mooi cultureel schooljaar in 2017 / 2018.