• Synerkripas 2017/ 2018

Synerkripas 2017/ 2018

27 juni- Het schooljaar is bijna voorbij. Met je Synerkripas van dit schooljaar kun je nog meedoen met alle activiteiten die wij bieden in de zomervakantie. Kijk op www.krimpensezomerweken.nl welke activiteiten er te doen zijn deze zomer.

Hieronder lees je alle informatie over het verlengen van je pas en over hoe nieuwe kinderen een pas aan kunnen vragen voor het komende schooljaar.

Synerkripassen 2016-2017 
De laatste activiteit is in de zomervakantie op donderdag 17augustus. Op deze dag worden alle passen 2016-2017 gedeactiveerd.  

Verlengen van je Synerkripas 
Bestaande pashouders kunnen vanaf 21 augustus hun Synerkripas verlengen voor het schooljaar 2017-2018. Vanaf 21 augustuskun je de betaling doen o.v.v. voor -en achternaam van het kind. IBAN: NL40 TRIO 2023927404 ten name van Synerkri. LET OP! Als u al een Synerkripas heeft hoeft u niet opnieuw een account aan te maken.

De pas wordt geactiveerd zodra wij de betaling binnen hebben.  

Het Synerkripasje kan worden opgehaald tijdens het ’ Ik doe mee Plein’ op woensdagmiddag 6 en 13 september. Informatie over het  'Ik doe mee Plein' staat hieronder beschreven bij 'Start nieuw seizoen'.  

Aanvraag Synerkripas voor nieuwe kinderen 
Vraag je voor het eerst een Synerkripas aan? Vanaf 21 augustus kan jeeen account aanmaken via www.synerkripas.nl. Volg de stappen op de website en in de mails die je na aanmelden van ons ontvangt. Pasjes kunnen opgehaald worden tijdens het 'Ik doe mee Plein' op 6 en 13 september. Informatie over het 'Ik doe mee Plein' staat hieronder beschreven bij 'Start nieuw seizoen'. 

Kosten Synerkripas 2017-2018 
Een Synerkripas kost  20 euro voor het eerste kind uit het gezin en 15 euro voor het volgende kind(eren). De pas is geldig van september tot september.Gezien de geringe kosten blijft dit bedrag het hele jaar hetzelfde.    

Voorzieningenfonds 
Met een bijdrage uit het voorzieningenfonds kunnen mensen met een laag inkomen een Synerkripas aanschaffen. Het voorzieningenfonds is een gemeentelijk fonds voor inwoners uit Krimpen aan den IJssel. Info: http://www.ijsselgemeenten.nl/ijsselgemeenten/voorzieningenfonds-krimpen_3157  

Activiteiten Synerkripas 
Met de Synerkripas kan je je aanmelden voor alle activiteiten die wij organiseren.  Het aanmelden is mogelijk via de website: www.synerkripas.nl. Wij verzorgen in alle vakanties en gedurende het hele schooljaar activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool. Dit zijn activiteiten op het gebied van sport, cultuur, techniek en natuur.Onze activiteiten zijn leeftijdsgebonden.  
Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de activiteit niet door. De Synerkripas is geldig tot eind augustus 2018.  

Veranderingen Synerkripas2017-2018
Kinderen krijgen een algemene Synerkripas voorzien van een uniek cijfer. Op de pas staan geen naam en foto van het kind 
De activiteit VakantieBios zit niet meer in de Synerkripas. De activiteit VakantieBios blijft wel bestaan.De Cultuurwerkplaats Tuyter gaat dit voortaan  organiseren. Wij  zullendeze  activiteit wel vermelden bij het aanbod, zodat u goed op de hoogte blijft. 
Nieuw dit schooljaar zijn de  grote activiteiten van Mad Science in de herfst en kerstvakantie. Kom o.a. zelf kneedgum maken en ga vortex schieten en kom op 3 januari naar de knotsgekke Madscience show in de Tuyter. 

Start nieuw seizoen Synerkripas
De kick offvan de activiteiten Synerkripas 2017-2018 is op woensdagmiddag 6 en 13 september. Wij organiseren deze middagen het ‘Ik doe mee Plein’, met toffeactiviteiten, gereserveerde passen kunnen worden opgehaald en nieuwe kinderen kunnen kennismaken met Synerkri! Als je in september niet naar het 'Ik doe mee Plein' kan komen ontvang je het pasje over de post.  

Ik doe mee Plein6 september van 14.00-16.30 uur.  
Activiteiten: Circus-speelplaats met Circus Rotjeknor en knutselen. 
Locatie: plein bij 't Onderdak.  

Ik doe mee Plein13 september van 14.00-16.30 uur. 
Activiteiten: Pimp je eigen Synerkripas, lekkere snack maken en Hoelahoep dance. 
Locatie: plein bij t Onderdak, Groenendaal 5.  

Aanmelden voor deze middagen is niet nodig. Iedereen is welkom. 
Mocht u vragen hebben over de activiteiten dan horen wij het graag. Wij wensen iedereen een fijne en actieve zomer toe! Natuurlijk hopen we jullie te zien bij de activiteiten van de Krimpense Zomerweken! 

Contact: activiteiten@synerkri.nl