• Vakantiedorp

Vakantiedorp

10 augustus- Ter afsluiting van de Krimpense Zomerweken organiseert Synerkri een 3daags evenement genaamd Vakantiedorp bij sporthal de Boog voor alle kinderen uit Krimpen aan den IJssel.

“Wij zijn geïnspireerd door Jeugdvakantieland Rotterdam, waar elk jaar in de zomervakantie enorm veel te beleven is voor kinderen, vertellen Sanne en Karin. Sanne en Karin zijn werkzaam bij Synerkri en zijn verantwoordelijk voor de activiteiten in de zomervakantie. “Wij zorgen voor een Krimpense versie van dit geweldige evenement!”. 
De locatie is sporthal de Boog, waar kinderen 3 dagen de leukste activiteiten kunnen doen. Zoals een Playstation Event, atletiek -en circusplein, stormbanen, levend sjoelen, crea workshops en heel veel sport -en spelactiviteiten.”
 
Bijzonder zijn de volleybal clinics die op donderdag 17 augustus gegeven worden door de kampioenen Open NK beachvolleybal 2017 Jari Tournier en Cas Westgeest (13 jaar). Geweldig dat deze 2 jongens hun talenten met ons willen delen en andere Krimpense kinderen handige tips en trucs gaan leren! 
 
Het Vakantiedorp is op 15, 16 en 17 augustus van 10.30 uur tot 14.30 uur. Om mee te doen met Vakantiedorp heb je geen Synerkripas nodig. Haal bij de aanmeldkraam je strippenkaart en doe mee! 
 
Onder de deelnemers van Vakantiedorp verloot Synerkri elke dag een Synerkripas seizoen 2017-2018. Een geweldig leuke prijs, want met de pas kan je een jaar meedoen met de leukste activiteiten! Ouders die vragen hebben over de Synerkripas zijn ook van harte welkom. De medewerkers van Synerkri vertellen u graag meer over het aanbod!
 
(Synerkri verzorgt de activiteiten tijdens dit evenement. Kinderen bezoeken Vakantiedorp zelfstandig of o.b.v. ouders/verzorgers)