• Synerkripas

Synerkripas

14 augustus- De laatste activiteit is in de zomervakantie op donderdag 17 augustus. Op deze dag worden alle passen 2016-2017 gedeactiveerd. De pas is dan niet meer te gebruiken.

Verlengen van je Synerkripas

Bestaande pashouders kunnen vanaf 21 augustus  hun Synerkripas verlengen voor het schooljaar 2017-2018. Voor verlengen dus alleen de betaling doen! Dat kan vanaf 21 augustus  o.v.v. voor -en achternaam van het kind. IBAN: NL40 TRIO 2023927404 ten name van Synerkri.

LET OP! Als u al een Synerkripas heeft hoeft u niet opnieuw een account aan te maken.

De pas wordt geactiveerd zodra wij de betaling binnen hebben.

Het nieuwe Synerkripasje kan worden opgehaald tijdens het ’ Ik doe mee Plein’ . Informatie over het 'Ik doe mee Plein' staat hieronder beschreven bij 'Start nieuw seizoen Synerkripas'.

Aanvraag Synerkripas 2017-2018 voor nieuwe kinderen

Vraag je voor het eerst een Synerkripas aan? Vanaf 21 augustus kan je een account aanmaken via www.synerkripas.nl . Volg de stappen op de website en in de mails die je na aanmelden van ons ontvangt. Pasjes kunnen opgehaald worden tijdens het 'Ik doe mee Plein' op 6 en 13 september. Informatie over het 'Ik doe mee Plein' staat hieronder beschreven bij 'Start nieuw seizoen'.

Kosten Synerkripas 2017-2018

Een Synerkripas kost  20 euro voor het eerste kind uit het gezin en 15 euro voor het volgende kind(eren). De pas is geldig van september tot september.  

Veranderingen Synerkripas 2017-2018?

  • Kinderen krijgen een algemene  Synerkripas voorzien van een uniek cijfer. Op de pas staan geen naam en foto van het kind.
  • De activiteit VakantieBios zit niet meer in de Synerkripas. De activiteit VakantieBios blijft wel bestaan. De Cultuurwerkplaats Krimpen gaat dit organiseren. Wij  zullen deze  activiteit wel vermelden bij het aanbod, zodat u goed op de hoogte blijft.
  • Nieuw dit schooljaar zijn de  grote activiteiten van Mad Science in de herfst en kerstvakantie. Kom o.a. zelf kneedgum maken en ga vortex schieten en kom op 3 januari naar de knotsgekke Madscience show in de Tuyter.

Start nieuw seizoen Synerkripas

De kick off van de activiteiten Synerkripas 2017-2018 is op woensdagmiddag 6 en 13 september. Wij organiseren deze middagen het ‘Ik doe mee Plein’. Bij t Onderdak, Groenendaal 5. Er zijn activiteiten, gereserveerde passen kunnen worden opgehaald en nieuwe kinderen kunnen kennismaken met Synerkri!

Als je in september niet naar het 'Ik doe mee Plein' kan komen ontvang je het pasje over de post.

Ik doe mee Plein 6 september van 14.00-16.30 uur.  O.a. Circus Rotjeknor.

Ik doe mee Plein 13 september van 14.00-16.30 uur. O.a. Pimp je eigen Synerkripas, lekkere snack maken en Hoelahoep dance .  Aanmelden voor deze middagen is niet nodig. Iedereen is welkom.

Mocht u vragen hebben over de activiteiten dan horen wij het graag.

Hartelijke groet,  team Synerkri

www.synerkripas.nl 

www.facebook.com/Synerkri/

Contact: activiteiten@synerkri.nl