• Synerkripas seizoen van start

Synerkripas seizoen van start

8 september- Synerkri is verantwoordelijk voor het aanbod van activiteiten na schooltijd en in alle vakanties in Krimpen aan den IJssel.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met de Synerkripas meedoen met alle activiteiten op het gebied van sport, cultuur, techniek en natuur.

De activiteiten van de Synerkripas starten weer in september. Om dit te vieren organiseert Synerkri twee leuke middagen, onder de naam ‘Ik doe mee Plein’. Woensdag 6 september was de 1e editie met medewerking van de YMCA én Circus Rotjeknor! Kinderen konden tijdens het ‘Ik doe mee Plein’ hun bestelde Synerkripas ophalen, nieuwe kinderen konden kennis komen maken met Synerkri en er waren leuke activiteiten.

Circus Rotjeknor toverde het plein bij ‘t Onderdak om tot een Circusspeelplaats. Iedereen werd uitgenodigd om te komen jongleren, koorddansen of om een rondje te rijden op de acrobatische fiets! Er werden clowntjes gemaakt bij de knutseltafel van de YMCA en er stond koffie, thee en limonade klaar. De 2e editie van het ‘Ik doe mee Plein’ is op woensdag 13 september. Van 14.00-16.30 op dezelfde locatie met weer andere activiteiten. Medewerkers van Synerkri staan weer klaar met informatie over de Synerkripas.

Kijk voor meer informatie over het ‘Ik doe mee Plein’ en de Synerkripas op www.synerkripas.nl