• Dikke banden Race

Dikke banden Race

22 september- Gelijk met het Krimpen Festival vindt morgen de Ronde van Krimpen plaats. Onderdeel daarvan is de Dikke banden Race waar je ook aan mee kunt doen.

Ben je tussen de 7 en 12 jaar, dan kun je in de Rabo Dikke Banden Race laten zien hoe hard je kunt fietsen. De wedstrijd gaat over het echte wielerparcours. De jurybus, de speaker, het startpistool, het Rabo start/-finishdoek...alles is er. Er ligt een startnummer en een helm voor je klaar. Dus pak je fiets en doe mee!

Je rijdt op je eigen fiets tegen leeftijdsgenootjes in de categorieën 7/8 - 9/10 - 11/12 jaar. Jongens en meisjes rijden apart voor de prijzen.  Het is net een echte wielerwedstrijd: er is een startschot, enthousiast publiek moedigt je aan en natuurlijk worden de nummers 1, 2 en 3 gehuldigd op het erepodium met de rondemissen.

En wist je dat je ook mee kunt doen aan de KidsRun eerder op de dag? We hebben speciaal voor jou genoeg tijd tussen het hardlopen en fietsen gepland, zodat je aan allebei mee kunt doen.

Inschrijven voor de Dikke Banden Races kan morgen van 11.30 uur tot 13.30 in 't Onderdak. Dat vind je naast de sporthal aan de Groenendaal 5a.