• Nieuws: Themabijeenkomst

Nieuws: Themabijeenkomst

Kom je handen tekort bij de club? Wij nodigen jullie uit voor een workshop "Creatief besturen" (voorheen: Help ik zoek vrijwilligers!) op dinsdag 21 november a.s.

De workshop van Start2Create gaat over een belangrijk onderwerp bij veel sportverenigingen; het werven en behouden van vrijwilligers.
Met grappige oefeningen en creatief denken helpt Start2Create u met een vernieuwde blik kijken naar het vrijwilligersbeleid. Ze doorbreken het traditionele denken en laten je kritisch kijken naar je eigen systeem. Ze spiegelen, maken je aan het lachen en zetten je aan het denken. Deze workshop over het werven en behouden van vrijwilligers geeft je veel praktische tools waarmee je na deze avond meteen aan de slag wil..

De workshop bijeenkomst is op:

Dinsdag 21 november 2017 van 19:30 tot 22:00 uur  (inloop vanaf 19:00 uur) in
't Onderdak
Groenendaal 5,
2922 CJ Krimpen aan den IJssel.

Deelname aan deze workshop is gratis voor de sportverenigingen in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Inschrijven kan door het aanmeldformulier retour te mailen voor 15 november a.s. naar marijke@synerkri.nl.

Om zoveel mogelijk betrokkenen de kans te bieden om deel te nemen aan de workshop, vragen we jullie om deze uitnodiging bij de medebestuursleden en betrokken kader onder de aandacht te brengen.

De workshop wordt verzorgd door Etienne Verhoeff en Kyra van Leeuwen van Start2Create. Het bedrijf focust zich op gastvrijheid in de sportwereld en is gespecialiseerd in creatieve trainingsmethodes.

Voor vragen of meer informatie kijk dan op: www.welkomopdeclub.nl of bel naar Marijke telefoon 06 28166360.

We zien jullie graag op 21 november!