• Nieuws: Werk in uitvoering

Nieuws: Werk in uitvoering

19 oktober- De vakantieperiode wordt ook benut om onderhoud te plegen in de diverse sportzalen. Zo wordt onder anderen het plafond van de Una Corda deze week vervangen (foto).

In al de zalen wordt deze week de vloer geschrobd, terwijl gelijktijdig de materiaalhokken worden schoongemaakt. In De Populier worden kapotte lampen vervangen en is een begin gemaakt met het opnieuw inrichten van de beheerdersruimte.

In die laatste zaal zal begin november ook de verenigingsruimte worden aangepakt zodat die nog representatiever zal worden. Rond die tijd zal ook duidelijk zijn wat er zal gaan gebeuren met de vloeren van de Una Corda en De Groenendaal. Vanaf volgende week wordt begonnen met het vervangen van de CV-installaties in verschillende zalen. De Boog zal als eerste worden aangepakt, waarna de Una Corda volgt. Deze werkzaamheden zouden eind oktober afgerond moeten zijn.

Op de foto een beeld van het nieuwe plafond van de Una Corda. Het is lichter en bovendien is er veel minder ruimte voor stofvorming.

Uiteraard kan er ongemak optreden voor de gebruikers, maar we proberen zoveel mogelijk in overleg met hen oplossingen te bedenken.