• Ik doe mee!

Ik doe mee!

5 februari- Voor kinderen met een Synerkripas die op het speciaal onderwijs zitten organiseert Synerkri vanaf maart activiteiten onder de naam Synerkripas Special.

De activiteit vindt plaats op zaterdagochtend omdat het voor kinderen die buiten Krimpen op school zitten vaak niet altijd haalbaar is om na schooltijd aan een activiteit mee te doen. 

Bij een Synerkripas Special activiteit wordt gewerkt in een klein groepje. Voor kinderen die het gezelliger vinden om samen met een broer, zus, vriend of vriendinnetje te komen is het mogelijk om een introducee mee te nemen. De introducee hoeft niet in het bezit te zijn van een Synerkripas. Ouders die het fijn vinden om te blijven zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

In maart wordt er gestart met een serie van vijf super leuke creatieve lessen voor kinderen uit groep 3 t/m 6. De lessenreeks heet: ‘Van rups naar vlinder’ en staat helemaal in het teken van het voorjaar. Kinderen gaan creatief de slag met krijt en gekleurd schapenwol. Stap voor stap maken de kinderen hun eigen wonderschone vlinder. Aanmelden is mogelijk via www.synerkripas.nl bij overzicht aanbod staat deze activiteit beschreven. Na de meivakantie start Synerkri met de Synerkripas Special lessen voor o.a. groep 7-8. Synerkri organiseert het hele schooljaar na schooltijd en in alle vakanties activiteiten op het gebied van, sport, cultuur, techniek en natuur in Krimpen aan den IJssel. 

Met een Synerkripas kunnen kinderen meedoen met deze activiteiten. Zo is er drie keer in het jaar de super toffe SpetterBios in zwembad de Lansingh, jaarlijks het LEGO Event en nog veel meer. Heb je nog geen Synerkripas? Een Synerkripas is aan te vragen via www.synerkripas.nl

Voor vragen kunt u contact opnemen met Karin Pattikawa karin@synerkri.nl