• De meivakantie was top!

De meivakantie was top!

14 mei- De meivakantie is voorbij. Veel kinderen uit Krimpen aan den IJssel hebben actief meegedaan en genoten van het activiteitenprogramma van Synerkri.

Elke vakantie zorgt Synerkri i.s.m. lokale partijen voor een aantrekkelijk en actief programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De Cultuurwerkplaats zorgt voor films in de Tuyter en Synerkri, in samenwerking met lokale organisaties voor de overige activiteiten. Zo was er in de meivakantie een Bijenworkshop in het Streekmuseum, AquaFun in zwembad de Lansingh, toffe chocolade- en taart workshops en volop sportieve uitdaging bij de Nerf Battle en de Outdoor activiteit! 

Synerkri is voor de komende periode druk bezig met de organisatie van het evenement Krimpens Knikkerkampioenschap, de Buitenspeeldag op het Tuyterplein en het KinderMuziekFestival op zaterdag 30 juni. Dit muzikale feestje is net als de Buitenspeeldag toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus geen Synerkripas te hebben om deel te nemen. Kijk voor meer informatie op www.synerkripas.nl bij overzicht aanbod.