• Buitenspeeldag

Buitenspeeldag

28 mei- Woensdag 13 juni is het weer Buitenspeeldag! Van 13.00-16.30 uur is iedereen welkom op het Tuyterplein om te komen buitenspelen. Ook dit jaar zorgt Synerkri samen met lokale organisaties voor een middag vol plezier, want buitenspelen is leuk, gezellig en gezond!

Wereldkampioen groundmoves Nasser El Jackson gaat voor voetbalspektakel zorgen. Van 13.30-15.30 vertoont deze allround straatvoetballer zijn creativiteit en snelheid en zal de kinderen uitnodigen tot een partijtje panna- en freestylevoetbal op het Tuyterplein.

DrumTastic zorgt deze middag 15.00-16.30 uur voor een swingende drum work-out op een fitnessbal. Om 15.15 uur start de finale van het Krimpens Knikkerkampioenschap. De winnaars van de voorrondes van 7 juni nemen het deze middag tegen elkaar op. Speelgoedwinkel Dottelijne richt een knikkerplein in met allerlei knikkeractiviteiten. 

En er is nog veel meer te beleven en te doen, zoals natuur ontdekhoeken, een stormbaan en spelen zoals vroeger bij de activiteit van het Streekmuseum Krimpenerwaard.

De Buitenspeeldag is vrij toegankelijk, vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Haal bij de aanmeldkraam je Buitenspeeldag strippenkaart en doe mee! Kinderen kunnen als ze alle activiteiten hebben gedaan hun strippenkaart inleveren bij de aanmeldkraam. Onder de ingeleverde strippenkaarten worden vrijkaartjes voor zwembad de Lansingh verloot.

*De foto bij dit bericht is genomen door Jan Trouwborst