• Zomerweken

Zomerweken

2 juli- Onder de noemer Krimpense Zomerweken organiseert Synerkri in week 1, 2, 5 en 6 van de zomervakantie weer de leukste activiteiten. Voor de meeste activiteiten heb je een Synerkripas nodig.

Op onze website www.synerkripas.nl zie je wat er allemaal te doen is. Ook nu verloten we onder de deelnemers net als vorig jaar elke week een superleuk luchtbed. Zie jij jezelf al heerlijk dobberen op het watermeloenijsje!

Start
We starten de Krimpense Zomerweken op zaterdag 14 juli tijdens de Kinderverwendag De Olm. Samen met de winkeliersvereniging maken we er een echt feestje van. Kom jij ook?! Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom van 11.00-15.00 uur.

ZomerAtelier

In de 1e week van de vakantie kunnen creatieve kinderen uit groep 5 t/m 8 samen met Ina van Atelier Lokaal kunst maken. De kunstwerken worden de hele vakantie tentoongesteld in de grote hal van de Tuyter. Voel je een echte kunstenaar en doe met ons mee!

VoetbalSpektakel
Natuurlijk is er ook veel sport en spel te beleven deze zomer met je Synerkripas. Aqua Summer Kids in het zwembad, Outdoor, Amerikaanse sporten en VoetbalSpektakel op het Gio-Court.

Slotfeest!
Natuurlijk sluiten we groots af! Dit doen we met 3 dagen VakantieDorp in de laatste week van de zomervakantie. Op de sportvelden bij het Krimpenerwaard College zijn op 21-23 augustus allerlei zomeractiviteiten te doen. Donderdag 23 ugustus wordt zelfs heel speciaal! Met een echt MTK VakantieDorp met pannenkoeken en heel veel fun! Iedereen is welkom. Met een Synerkripas is aanmelden voor Mozaïeken (Creafeest jong & oud) en Wielrenners clinics nu al mogelijk. Zo ben jij verzekerd van een plaatsje.

De Synerkripas is nog de hele zomervakantie geldig. Vanaf maandag 27 augustus 2018 kunnen passen worden verlengd of gekocht voor het schooljaar 2018-2019.