icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
achtergrond website
Nieuws

Synerkri zoekt een Vakleerkracht Bewegingsonderwijs met ervaring

vacature

Synerkri is een stichting die jong en oud in beweging wil brengen en houden. Dat doen wij met een breed takenpakket: wij verzorgen bewegingsonderwijs en naschoolse/vakantie-activiteiten, wij zijn partner van de scholen in het realiseren van een dynamische schooldag , wij ondersteunen de sportverenigingen en wij beheren de sporthallen en gymzalen (en zijn nauw betrokken bij nieuwbouwplannen). Zo proberen wij de 2+1+2 beweegfilosofie in de praktijk te brengen.

Ons team bewegingsonderwijs speelt hierin een belangrijke rol. Het team bestaat uit circa 10 docenten en buurtsportcoaches. Allemaal delen zij de passie om bewegen met plezier en met kwaliteit over te brengen. Voor dit jonge team zijn wij op zoek naar een nieuwe Vakleerkracht Bewegingsonderwijs die ons team komt versterken.

Onze nieuwe collega heeft een aantal jaren ervaring in het verzorgen van bewegingsonderwijs. Hij/zij heeft de kwaliteit van bewegingsonderwijs hoog in het vaandel en is in staat om stagiaires en onervaren collega's hierin te coachen. De invulling van de werkweek bepalen wij in overleg waarbij voldoende ruimte is voor je eigen ambities en projecten. 

Wij bieden een inspirerende werkomgeving en veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Zowel fulltime als parttime werken is mogelijk.

Heb je interesse? Wij komen graag met je in contact. Ook wanneer je niet direct beschikbaar bent maar wel op termijn: aarzel niet om te reageren. 

Informatie en reacties: Cees Paul, directeur Synerkri, cees@synerkri.nl of 06-51397377.