icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Achtergrond website
Nieuws

Vacature 2 LIO-werknemers als vakleerkracht bewegingsonderwijs

gezocht

Synerkri is een stichting die jong en oud in beweging wil brengen en houden. Dat doen wij met een breed takenpakket: wij verzorgen bewegingsonderwijs en naschoolse/vakantie-activiteiten, wij zijn partner van de scholen in het realiseren van een dynamische schooldag , wij ondersteunen de sportverenigingen en wij beheren de sporthallen en gymzalen (en zijn nauw betrokken bij nieuwbouwplannen). Zo proberen wij de 2+1+2 beweegfilosofie in de praktijk te brengen.

Ons team bewegingsonderwijs speelt hierin een belangrijke rol. Het team bestaat uit circa 10 docenten en buurtsportcoaches. Allemaal delen zij de passie om bewegen met plezier en met kwaliteit over te brengen.

In het schooljaar 2023-2024 hebben wij plaats voor 2 nieuwe LIO-werknemers (fulltime of parttime). Wij bieden je de mogelijkheid om ervaring op te doen in het geven van lessen bewegingsonderwijs op verschillende basisscholen. Maar ook is er ruimte voor eigen projecten. Dat gebeurt binnen een inspirerende werkomgeving waarin samenwerking, begeleiding en uitdaging vanzelfsprekend zijn. Beloning conform de CAO (50% van het startsalaris).

Bij goed functioneren bieden we je na afloop van de LIO-periode een arbeidsovereenkomst aan.

Heb je interesse? Neem contact op met Cees Paul, directeur Synerkri, cees@synerkri.nl of 06-51397377.