icon-calendar icon-time icon-location icon-costs

Word lid van Synerkri 🖌

Synerkri organiseert het hele schooljaar de leukste activiteiten.

Aanmelden ✍🏽

Om lid te worden van Synerkri, moeten ouders een account aanmaken (zie onderaan deze pagina). Dit doen zij met een e-mailadres en een wachtwoord. Aan dit account kunnen kinderen worden toegevoegd, zo hebben ouders makkelijk en overzichtelijk één account voor meerdere kinderen.

Het aanmelden gaat vrij eenvoudig en wijst zich eigenlijk geheel vanzelf. Belangrijk om te weten is dat er direct gevraagd wordt om de betaling, zonder betaling kan je het proces van aanmelden niet voltooien.

Ongeveer 3 weken voor elke vakantie komen de nieuwe activiteiten online. Je kunt je dan meteen aanmelden. Houd de website vanaf dat moment goed in de gaten!

Kosten 💶

De kosten voor het lidmaatschap bedragen €20,00 bij aanmelding van één kind voor een heel jaar vanaf de dag dat er is betaald voor het betreffende kind. Bij verlenging van het lidmaatschap na een jaar worden de kosten €15,- per kind. Wanneer een jonger broertje of zusje aangemeld wordt, zijn de kosten voor deze kinderen € 15,-. Bij het proces van het account aanmaken wordt er direct om een betaling gevraagd via Ideal, zonder betaling zal proces van aanmelden niet kunnen worden afgerond. Mocht dit een probleem zijn, neem dan even contact op met ons, dan zoeken we hier met elkaar een oplossing voor.

Activiteiten 🤩

Na het aanmaken van het account, kinderen toevoegen en betalen, kunnen de kinderen worden ingeschreven voor activiteiten. Een overzicht van alle activiteiten kan je vinden op de activiteitenagenda. Bij de activiteiten staat aangegeven voor welke leeftijdscategorie deze geschikt zijn. Het is belangrijk deze leeftijdscategorie serieus te nemen, het hele aanbod wordt namelijk zo ingericht dat er voor alle leeftijden leuke activiteiten zijn en aanbieders maken hun lesaanbod op maat voor de verschillende leeftijden. Ook zijn er kenmerken toegevoegd aan de activiteiten die kunnen helpen kiezen met welke activiteit geschikt is voor je kind. Daarnaast nog aanvullende informatie in de vorm van bullet points, die je laten weten of een activiteit bijvoorbeeld buiten is, rustig is of dat je er vies van kan worden.

Inschrijven & afmelden ✌🏼

Je kunt met een account je kinderen inschrijven voor de activiteiten, door simpelweg op inschrijven te klikken. De rest volgt dan eigenlijk vanzelf. Een aandachtspunt hierbij is dat je zelf in de gaten moet houden dat je niet dubbel inschrijft. Sommige activiteiten zijn namelijk op dezelfde tijd en dag. Op de dag dat de activiteit plaatsvindt kan er niet meer worden ingeschreven voor de activiteit, wat je wel kan doen is even contact met ons opnemen en vragen of er nog plek is. Dit kan het beste telefonisch.

Het kan natuurlijk gebeuren dat bij nader inzien je kind toch niet meer mee kan doen met de activiteit, je kan zelf ook de kinderen weer afmelden. Dit kan op twee manieren. Namelijk naar je accountpagina en daar in het overzicht de activiteit zoeken waarvoor je wil afmelden. Of vanuit de activiteitenagenda de desbetreffende activiteit opzoeken en vanuit daar op afmelden klikken.

Is je kind ziek of een andere reden dat er korter van tevoren moet worden afgemeld, dan vragen wij je vriendelijk om even te bellen, alvast bedankt!

Twee werkdagen van tevoren worden er reminders via de mail gestuurd voor de activiteiten waarop je ingetekend hebt. Mocht je deze pushmelding niet (meer) willen ontvangen dan kun je dit aangeven in je accountgegevens of onderaan zo'n betreffende mail.

Verlengen lidmaatschap 📅

Na een jaar loopt het Synerkri lidmaatschap af. In de maand waarin het lidmaatschap verloopt, ontvang je een mail met daarin een link om over te gaan tot verlenging voor een jaar (let op: account verlengt alleen als betaling voldaan is). De kosten bij verlenging zijn €15,- voor alle kinderen voor wederom een jaar. Deze link blijft geldig tot de datum waarop het lidmaatschap verloopt. Deze datum kunt u terugvinden in het account achter de naam van het betreffende kind. Mocht je hier geen gebruik van willen maken, dan kun je de mail als niet verzonden beschouwen; het lidmaatschap stopt automatisch.

Broertje/zusje toevoegen 🧑‍🤝‍🧑

Een broertje of zusje toevoegen in een bestaand account is mogelijk door een email te sturen naar info@synerkri.nl. Wij hebben naam, geboortedatum van het kind en emailadres waarmee het account is aangemaakt nodig. Lidmaatschap voor een broertje/zusje is € 15,- voor een jaar. Het bedrag (€ 15,-) overmaken op: NL40 TRIO 2023 9274 04 t.n.v. Synerkri met omschrijving: Synerkri lidmaatschap (naam kind(eren)). Zodra de betaling is gedaan, zullen wij het account activeren en is aanmelden voor de activiteiten mogelijk.

Maak hieronder een account aan:

Accountgegevens

Adresgegevens
Kinderen

Voor €20,- per jaar kan een kind aan alle aangeboden activiteiten meedoen! Ieder extra kind, uit hetzelfde gezin, kan voor €15,- per jaar meedoen! Het jaar gaat in op het moment van betalen. Een lidmaatschap is een heel jaar geldig.

Kinderen

Volgorde
Betaalwijze
Na klikken op bevestigen en betalen ga je direct naar de betaalportal.
Je account aanmaken zonder betaling kan alleen als wij daarvan op de hoogte zijn. Neem gerust contact met ons op!