icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
Juttersmuseum
Creatief

Bibliotheek aan den IJssel: Het Juttersmuseum 🖼️

  • zomervakantie
  • Bibliotheek aan den IJssel
Data & Inschrijven
Maak je eigen Juttersmuseum bij de Weetjeszee!
Locatie:
Bibliotheek aan den IJssel
Startdatum:
wo 17/07/2024
Tijd:
10:00 - 12:00
Lessen:
1 les
Leeftijd:
6 - 12 jaar

In deze superleuke activiteit gaan we samen de natuur een handje helpen én onze creatieve talenten laten zien! We gaan van afval en gevonden spullen een eigen kunstwerk maken. En het leukste is: jouw kunstwerk komt in ons eigen Juttersmuseum van de Bibliotheek!

Wat moet je doen?
Verzamel Spullen: Zoek thuis alvast wat oude spullen die je niet meer nodig hebt. Dat kunnen bijvoorbeeld lege flesjes, stukjes stof, dopjes, of oude tijdschriften zijn. Vraag ook je vrienden en familie om te helpen verzamelen. Wij hebben natuurlijk ook wat spullen in de bieb verzameld.

Kom naar de Bibliotheek: Breng je verzamelde schatten mee naar de Bibliotheek. Daar gaan we samen aan de slag.

Maak Kunst: Gebruik je fantasie en creativiteit om van het afval en de gevonden materialen iets heel moois te maken. Misschien maak je een gek beest, een stoer ruimteschip, of een kleurrijke bloem.

Stel Tentoon: Als je kunstwerk klaar is, krijgt het een speciale plek in ons Juttersmuseum. Iedereen die de Bibliotheek bezoekt, kan jouw kunstwerk bewonderen!

Waarom is dit belangrijk?
Door afval op te ruimen en te hergebruiken, helpen we de natuur schoon te houden. En door kunst te maken van afval, laten we zien dat je met een beetje creativiteit van iets ouds iets nieuws en moois kunt maken. Dus doe mee en word een echte afvalheld!

Data & inschrijven

Startdatum:
wo 17/07/2024
Tijd:
10:00 - 12:00
Activiteit vol
Juttersmuseum