icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
zomerweken team
Synerkri

Over ons

Onze diensten

Synerkri organiseert sportieve en culturele activiteiten, Ondersteunt verenigingen, verhuurt en onderhoudt de Krimpense sportzalen, organiseert evenementen en biedt aangepast sporten aan.
Activiteiten agenda

Over Synerkri

Synerkri is een Krimpense stichting die op 1 januari 2013 gestart is met haar werkzaamheden. Wij bieden sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten voor jong en oud in Krimpen aan den IJssel. We organiseren zelf activiteiten, maar geven ook gymlessen op basisscholen, ondersteunen in cultuureducatie en verhuren en onderhouden de Krimpense Sportzalen. 
 

Meer over Synerkri

Team Synerkri

Het team van Synerkri telt op dit moment 17 personen en ieder jaar wordt ons team versterkt door vrijwilligers en stagiaires. We werken binnen Synerkri in drie teams. Team Sport, Team Accommodaties en Team Regie. Team Sport is verantwoordelijk voor alle sportieve activiteiten zoals gymles, schoolsport en kleutergym. Team accommodaties verzorgt het onderhoud en verhuur van de Krimpense sportzalen. Team Regie organiseert activiteiten, evenementen, cultuureducatie, cultureel programma en de communicatie van Synerkri.  

 

Voorstelrondje
vrijwilligers
  • Vrijwilligers tijdens de buitenspeeldag 2018

Vrijwilligerswerk bij Synerkri

Synerkri wil graag inwoners van Krimpen aan den IJssel betrekken bij de activiteiten. Wij willen mensen laten ervaren wat zij zelf kunnen bijdragen aan de maatschappij. Synerkri biedt vrijwilligers een dynamische en bruisende plek met leuke collega’s, vol ontmoeting, kunst- en sportbeleving. 

Bij een aantal activiteiten en evenementen die wij organiseren kunnen wij de hulp van vrijwilligers goed gebruiken. Denk aan de Buitenspeeldag, het LEGO Event, het KinderMuziekFestival en diverse vakantie activiteiten.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk neem je contact op met Karin Pattikawa via karin@synerkri.nl.

Meedoen, ervaren en leren als vrijwilliger, het kan bij Synerkri!

Vrijwilligerswerk en onderwijs

Synerkri helpt scholen om het meedoen, ervaren en leren als vrijwilliger voor iedereen succesvol te maken. Wij adviseren organisaties die aan de slag willen gaan met jongeren en brengen hen in contact met scholen en jongeren. Een voorbeeld hiervan is de Comenius4You dag. 

Het Comenius College Krimpen organiseert met Synerkri de jaarlijkse vrijwilligersdag voor leerlingen uit de derde klas onder de noemer Comenius4You dag. De leerlingen maken kennis met vrijwilligerswerk bij lokale organisaties en zetten zich in voor een ander of voor hun omgeving. Synerkri legt contact met de organisaties en verzamelt betekenisvolle klussen voor de school.

Wil je ook met ons samenwerken op het gebied van vrijwilligerswerk? 

Neem contact met ons op!
stagiaires tijdens buitenspeeldag
  • Stagiaires Synerkri

Stage mogelijkheden

Synerkri zorgt dat er voor iedere inwoner in Krimpen aan den IJssel een passende culturele en/of sportieve uitdaging is. Als stagiair kan jij hier een bijdrage aan leveren!

Ben je ondernemend en enthousiast schrijf dan een open sollicitatie met stagevoorstel naar karin@synerkri.nl 

Laat ons weten welke opleiding je volgt, welk jaar, niveau, stageperiode, hoeveel uur stage er gelopen moet worden en vertel ons waarom je enthousiast bent over een eventuele stage bij Synerkri (wat kunnen wij van jou verwachten).

Wij verwachten dat jezelf je stage aanvraag indient. Eén stage aanvraag voor meerdere studenten kunnen wij niet in behandeling nemen. 

Wij zijn een erkend leerbedrijf (SBB-Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven).

Lid worden

Om kinderen in te schrijven voor de activiteiten van Synerkri heb je een account nodig. Ouders maken dit account simpel aan via word lid en voegen hun kind(eren) toe aan dit account, daarna kunnen ze worden aangemeld voor alle activiteiten. 

Het lidmaatschap bij Synerkri houdt in dat kinderen in de basisschoolleeftijd een heel jaar lang mee kunnen doen aan de leukste activiteiten na schooltijd en in vakanties. Al deze activiteiten zijn in samenwerking met de Krimpense sport en cultuurverenigingen en zijn gericht op de basisschool leeftijd van 4 t/m 12 jaar. 

Meer weten over lid worden?
Hart van Krimpen
  • Foto tijdens Krimpen Festival 2017 gemaakt door Jan Trouwborst

Cultuurwerkplaats

Stichting Cultuurwerkplaats geeft een nieuwe impuls aan de programmering van De Tuyter. De Cultuurwerkplaats richt zich op programmering voor en door Krimpen. Met lokaal talent, maar ook met bijzondere optredens! 

Ontmoetingscentrum De Tuyter is in de zomer van 2016 verbouwd tot multifunctioneel gebouw en is nu meer dan ooit tevoren het culturele centrum van Krimpen aan den IJssel. Sinds juni 2018 valt de cultuurwerkplaats onder het bestuur van Synerkri. Heb je meer vragen over de Cultuurwekplaats? Of wil je kaartje kopen voor een voorstelling. Neem gerust contact op of bezoek de website. 

🙎🏽Edmee Bartelse 
📱06- 22 64 05 41
📧 edmee@cwpkrimpen.nl

Naar de website Cultuurwerkplaats
👉
Word lid van Synerkri en doe het hele jaar mee met de allerleukste activiteiten!