icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
banner
Synerkri

Over ons ūüéĶ ūü§ł‚Äć‚ôÄÔłŹ

Onze diensten

Synerkri organiseert sportieve en culturele activiteiten, ondersteunt verenigingen, verhuurt en onderhoudt de Krimpense sportzalen, organiseert evenementen en biedt uniek sporten aan.

Over Synerkri

Synerkri is een Krimpense stichting. Wij bieden sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten aan voor iedereen in Krimpen aan den IJssel. We organiseren (naschoolse) activiteiten en evenementen, maar geven ook gymlessen op basisscholen. Ook bieden wij Uniek sporten aan en sportactiviteiten op de kinderopvang. Wij ondersteunen sportverenigingen en verhuren en onderhouden de Krimpense sportzalen. Wij ondersteunen scholen in cultuureducatie. Culturele organisaties kunnen bij ons terecht  met allerlei vraagstukken. Wij beheren de Uitagenda Krimpen en sinds september 2021 verzorgen wij i.s.m. gemeente en Eetcafe De Crimpenaar de culturele programmering en bijbehorende ticketservice van (Theater) De Tuyter. 

Meer over Synerkri

Team Synerkri

Het team van Synerkri telt op dit moment 20 personen en ieder jaar wordt ons team versterkt door vrijwilligers en stagiaires. We werken binnen Synerkri in drie teams. Team Sport, Team Accommodatie en Team Regie. Via het voorstelrondje krijg je meer inzicht in de verantwoordelijkheden per team en vind je de contactgegevens van onze medewerkers.

Voorstelrondje
vrijwilligers
  • Vrijwilligers tijdens de buitenspeeldag 2018

Vrijwilligerswerk bij Synerkri

Synerkri wil graag inwoners van Krimpen aan den IJssel betrekken bij de activiteiten. Wij willen mensen laten ervaren wat zij zelf kunnen bijdragen aan de maatschappij. 

Bij een aantal activiteiten en evenementen die wij organiseren kunnen wij de hulp van vrijwilligers goed gebruiken. Denk aan de Buitenspeeldag, het KinderMuziekFestival en diverse vakantie activiteiten. 

Meedoen, ervaren en leren als vrijwilliger, het kan bij Synerkri

Vrijwilligerswerk en onderwijs

Synerkri helpt scholen om het meedoen, ervaren en leren als vrijwilliger voor iedereen succesvol te maken. Wij adviseren organisaties die aan de slag willen gaan met jongeren en brengen hen in contact met scholen en jongeren. Synerkri verzamelt betekenisvolle klussen voor de school, waarbij samenwerking wordt gezocht met lokale partners.  

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk neem je contact op met Karin Pattikawa via karin@synerkri.nl. 

stagiaires tijdens buitenspeeldag
  • Stagiaires Synerkri

Stage mogelijkheden

Synerkri zorgt dat er voor iedere inwoner in Krimpen aan den IJssel een passende culturele en/of sportieve uitdaging is. Als stagiair kan jij hier een bijdrage aan leveren! 

MBO studenten Wij zijn een erkend leerbedrijf (SBB-Samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven). 

Studenten Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) koppelen wij aan onze docenten bewegingsonderwijs die lesgeven aan diverse basisscholen in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en in de Krimpenerwaard. 

Ben je ondernemend en enthousiast schrijf dan een sollicitatie met stagevoorstel naar cees@synerkri.nl   

Wij willen graag van je weten: 

  • Welke opleiding je volgt;¬†

  • Studiejaar, niveau;¬†¬†

  • Stageperiode en dagen;¬†

  • Hoeveel uur stage er gelopen moet worden;¬†

  • Waarom je enthousiast bent over een eventuele stage bij¬†Synerkri;

  • ¬†Wat¬†we van jou¬†kunnen verwachten.

Wij verwachten dat iedereen zijn/haar eigen stage aanvraag indient. Eén stage aanvraag voor meerdere studenten kunnen wij niet in behandeling nemen.  

ūüĎČ
Word lid van Synerkri en doe het hele jaar mee met de allerleukste activiteiten!