icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
banner
Synerkri

Zaalverhuur ⚽️ 🏀

Reserveren

Team Accommodaties van Synerkri is verantwoordelijk voor exploitatie, onderhoud en verhuur van de binnensportaccommodaties. Je kunt via een van de onderstaande links direct naar het reserveringsprogramma voor een zaal, of je gaat via www.synerkrireserveren.nl naar de hoofdpagina van de reserveringswebsite. Je kunt voor meer informatie ook een mail sturen naar verhuur@synerkri.nl of naar bedrijfsleider Wim Dekker via wim@synerkri.nl 

sporthal de Boog

Sporthal de Boog

Sporthal De Boog (1997) is geschikt voor iedere vorm van (wedstrijd)sport. De sporthal kan circa 600 man herbergen en beschikt over een kleine vergaderkamer (circa 6 man) die apart gereserveerd kan worden. Handbal, volleybal en tafeltennis zijn de sporten die ieder jaar in competitieverband worden gespeeld.  

Sporthal De Boog beschikt over een eigen horecagedeelte- het sportcafé- dat altijd is geopend wanneer er sport in de sporthal is. De ruimte is alleen te huren door sportverenigingen die ook daadwerkelijk in Krimpen actief zijn. Dat verhuur vindt plaats onder de afspraak dat de geldende prijzen die zijn vastgesteld worden gehanteerd en dat er altijd personeel van Synerkri aanwezig is. De mogelijkheden en wensen kunnen worden besproken met Ruud van Tricht (ruud@synerkri.nl) of Wim Dekker (wim@synerkri.nl). De ruimte wordt niet verhuurd voor feesten en/ of partijen aan derden.

Naast deze functie wordt het sportcafé ook gebruikt als startpunt van wandel- en fietstochten en is er een wandelinformatiepunt gevestigd. Routekaarten zijn beschikbaar van de verschillende routes die het Krimpense bosgebied kent.

Bekijk de Boog
groenendaal

Sportzaal de Groenendaal

Sportzaal Groenendaal is geschikt voor individuele- en groepssporten en kan in twee delen worden verhuurd. De sportvloer is in 2020 vernieuwd. Medio 2024 zal de zaal worden vervangen door een nieuwe sportzaal met dezelfde afmetingen. De zaal wordt intensief benut voor bewegingsonderwijs en door verschillende sportclubs. De Groenendaal heeft geen vaste gebruikers. 

Bekijk de Groenendaal
de populier

Sportzaal Populierenlaan

Sportzaal De Populier is in 2023 nieuw gebouwd. De zaal is geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. De zaal beschikt over belijning voor de meeste zaalsporten.

De accommodatie bestaat uit een sportzaal met 4 kleedruimten, een bijeenkomstruimte en diverse ondersteunende ruimten en is aangepast aan de wensen die sporters en huurders anno 2023 kunnen hebben.

Bekijk de Populierenlaan
kwc hal

Sporthal KWC

De sporthal van het Krimpenerwaard College (2015) is de nieuwste sporthal in Krimpen en geschikt voor iedere vorm van (competitie)sport. De hal wordt voornamelijk gebruikt voor gymonderwijs van de school en door de plaatselijke korfbalclub. De zaal kan in drie delen worden opgedeeld en verhuurd en beschikt over een tribunecapaciteit voor ongeveer 400 toeschouwers. 

Bekijk Sporthal KWC
thijsselaan

Gymzaal Dr. Thijsselaan

Gymzaal dr.Thijsselaan is voornamelijk geschikt voor individuele en kleinere groepsporten. Er kunnen geen officiële wedstrijden in balsporten worden gespeeld, maar voor vrijwel alles is materiaal beschikbaar. Taekwondo en turnen zijn de belangrijkste sporten in deze zaal, die uiteraard overdag voor bewegingsonderwijs wordt gebruikt. 

Bekijk Gymzaal Dr. Thijsselaan
una corda

Gymzaal Una Corda

Gymzaal Una Corda is voornamelijk geschikt voor individuele en kleinere groepsporten. Er kunnen geen officiële wedstrijden in balsporten worden gespeeld, maar voor vrijwel alles is materiaal beschikbaar. Turnen is de belangrijkste sport in deze zaal die verder door veel kleinere huurders en scholen wordt benut. De vloer van zaal is enige jaren geleden opgeknapt, ook zijn er akoestische wanden aanwezig. 

Bekijk Gymzaal Una Corda
gymzaal tuinstraat

Gymzaal Tuinstraat

Gymzaal Tuinstraat is voornamelijk geschikt voor individuele en kleinere groepsporten. Er kunnen geen officiële wedstrijden in balsporten worden gespeeld, maar voor vrijwel alles is materiaal beschikbaar. Turnen is de belangrijkste sport in deze zaal die verder door veel kleinere huurders en scholen wordt benut. 

Bekijk Gymzaal Tuinstraat