icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
synerkri
Synerkri

Zaalverhuur ⚽️ 🏀

Reserveren

Via onderstaande links kunt u direct de gegevens van de zalen bekijken en een sporthal/-zaal of gymzaal reserveren in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Via de links komt u terecht op de website van ons reserveringssysteem. 

Heeft u vragen? Stuur een mailtje naar verhuur@synerkri.nl

sporthal de Boog

Sporthal de Boog

Sporthal De Boog is geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. De vloer is in de zomer van 2016 vernieuwd en beschikt over belijning voor al de zaalsporten.

 

Bekijk de Boog
groenendaal

Sportzaal de Groenendaal

Sportzaal Groenendaal is geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. De zaal beschikt over belijning voor de meeste zaalsporten. 

Bekijk de Groenendaal
populier

Sportzaal Populierenlaan

Sportzaal De Populier is geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. De zaal beschikt over belijning voor de meeste zaalsporten.

Bekijk de Populierenlaan
kwc hal

Sporthal KWC

Sporthal Krimpenerwaardcollege is geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. De hal is in 2015 opgeleverd en beschikt over belijning voor al de zaalsporten.

Bekijk Sporthal KWC
thijsselaan

Gymzaal Dr. Thijsselaan

Gymzaal Dr.Thijsselaan is geschikt voor het beoefenen van individuele en groepssporten. Het is een kleine zaal waarin geen officiele (bal)wedstrijdsporten kunnen worden afgewerkt.

Bekijk Gymzaal Dr. Thijsselaan
una corda

Gymzaal Una Corda

Sportzaal UnaCorda is geschikt voor het beoefenen van individuele- en groepssporten. Het is een kleine zaal waarin geen officiele (bal)wedstrijdsporten kunnen worden afgewerkt.

Bekijk Gymzaal Una Corda
gymzaal tuinstraat

Gymzaal Tuinstraat

Gymzaal Tuinstraat is geschikt voor het beoefenen van individuele en groepssporten. Het is een kleine zaal waarin geen officiële (bal)wedstrijdsporten kunnen worden afgewerkt.

Bekijk Gymzaal Tuinstraat