icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
weerbaarheid
Sportief

Clinic Weerbaarheid 6-8 jr ūü§ú

  • Voorjaarsvakantie
Data & Inschrijven
Kracht en zelfvertrouwen voor kinderen.
Locatie:
Sportzaal Dr. Thijsselaan 20 2922 EN Krimpen a/d IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
6 - 8 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Een kind dat weerbaar is, is beter in staat om zijn of haar grenzen te bewaken, kan zichzelf verbaal en fysiek verdedigen en durft een eigen mening te hebben.

De sportmeesters van Synerkri werken met een aantal zelfverdedigingstechnieken (o.a. trappen en stoten op een stootkussen, verdediging tegen pakkingen), spelvormen (stoeispelletjes, grondvormen als rennen, keren, springen, schoppen, opstaan etc.) en het nabootsen van realistische situaties krijgen de kinderen en tieners op speelse en praktijkgerichte wijze les.

De technieken zijn effectief, eenvoudig en gemakkelijk te leren.

Wat verder belangrijk is:

  • Sportieve kleding en sportschoenen voor in de zaal.
  • Neem je eigen bidon met water mee.
  • Locatie is sportzaal Thijssenlaan.
  • Deze activiteit organiseren wij op maandag √©n dinsdag. Wij vragen ieder voor 1 keer aan te melden. Mocht je een dag van tevoren zien dat er nog plekjes vrij zijn dan is dubbel aanmelden natuurlijk geen probleem.¬†
  • Wij gaan ervan uit dat kinderen die zijn aangemeld ook daadwerkelijk meedoen met de activiteit. Mocht uw kind onverhoopt niet mee kunnen doen dan vragen wij¬†zo spoedig mogelijk af te melden. Dit kan via het¬†persoonlijke Synerkri account. Bij afmelden komt nl het plekje gelijk vrij, zodat een ander kind zich kan aanmelden.

Data & inschrijven

weerbaarheid