icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
pubquiz
Actief

Familie Pubquiz op Woningsdag 👑

Data & Inschrijven
De Pubquiz is gericht op gezinnen met kinderen in de leeftijd vanaf 4 jaar tot 12 jaar 💪
Locatie:
Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
4 - 101 jaar
mariska
Mariska Scalongne-Kleijsen

Synerkri organiseert i.s.m. de Cultuurwerkplaats 🏡👑 een Pubquiz Familie editie live 🎤vanuit de Tuyter.

Op Woningsdag 🏡👑 gaan we live vanuit De Tuyter met de Familie editie van de Pubquiz 🤩! 
 
Dit gaan we als volgt doen:

We gaan livestreamen via YouTube, zodat ook mensen zonder Facebookaccount deel kunnen nemen. Het livestreamen doen we via deze link of door op YouTube te zoeken naar Cultuurwerkplaats Krimpen. Handig wanneer je dit via het device met het grootste scherm doet.
De antwoorden op de vragen geef je door op je smart-phone (of device naar keuze) door naar www.kahoot.it te gaan. Hier moet je een pin-code invoeren. Deze pin-code krijg je maandagmiddag van ons. Vervolgens druk je op enter, verzint een leuke teamnaam en je kunt meespelen.

We zijn vanaf 14.45 uur live via de YouTube link om je evt. te helpen bij het inloggen op Kahoot en rustig op te starten en het alvast online gezellig te hebben!

Om 15.00 uur starten we met de quiz!
De vragen zijn gericht op kinderen tussen de 4 en 12 jaar! Ouders helpen eventueel bij het (voor)lezen van de vragen, bij de allerjongste soms een beetje richting geven, de technische kant en het invullen van de antwoorden. Tijdens de livestream volgt uitleg over hoe de antwoorden in te vullen.

We spelen 5 rondes van 5 vragen per ronde. De categorieën van de rondes zijn: vervoer ✈️, dieren 🦁, eten en drinken 🍽, afbeeldingen puzzelen en raden❓en geluidsfragmenten 👂.
Je krijgt per vraag 60 seconden om antwoord te geven. We gaan ervanuit dat de Online Pubquiz zo'n 60 minuten maximaal duurt.

Aanmelden via synerkri.nl is niet nodig. Iedereen kan meedoen.

 

Data & inschrijven

pubquiz