icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
hakim
Creatief

Familievoorstelling 'Hakim op z’n best' 🎭

  • herfstvakantie
  • Bibliotheek aan den IJssel
Data & Inschrijven
Een interactieve familievoorstelling voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen.
Locatie:
De Tuyter Nachtegaalstraat 8 krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
4 - 7 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met ‘Hakim op z’n best’ is alles mogelijk.

Hakim Traïdia
Hakim, is een Nederlands‐Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en
kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater--‐en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Elk kind kan 1 volwassen begeleider meenemen. 

Synerkri-leden kunnen zich aanmelden via Synerkri. Er zijn een beperkt aantal plekjes beschikbaar.

  • Aanmelden is meedoen. Kan je onverwachts niet naar de activiteit komen dan vragen we om jezelf via het persoonlijke account af te melden. Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk. Op deze manier komt er nl. weer een plekje vrij voor een ander kind.

De voorstelling wordt georganiseerd door Bibliotheek aan den IJssel  en is mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de Kringloopwinkel uit Krimpen aan den IJssel.

 

Data & inschrijven

hakim