icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
greenscreen
Creatief Techniek

Greenscreen: Winterwonderland 💻❄️

  • kestvakantie
  • Vooraf aanmelden niet nodig
Data & Inschrijven
De greenscreen is terug in de bieb, met dit keer een super toffe twist: je gaat jezelf in je eigen op papier gecreëerde kunstwerk toveren.
Locatie:
Bibliotheek Krimpen Nachtegaalstraat 8 2922VL Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
8 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Omdat het kerstvakantie is maken we tekeningen met het winterwonderland thema.

De bibliotheek brengt graag werelden samen en dat doen we zeker tijdens deze workshop, waarbij creatief bezig zijn wordt gecombineerd met een app waarmee jezelf in elke gewenste achtergrond kunt toveren. De materialen, die staan allemaal klaar. Het enige dat jij hoeft te doen is je fantasie de vrije loop te laten en het decor te creëren waarin jij wilt gaan schitteren. Vind je het nog niet zo makkelijk om dat te bedenken en te maken? Wij helpen je erbij!

Op papier én digitaal
Vind je het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Of weet je helemaal niet hoe leuk dat is en zou je het weleens willen proberen? Kom dan naar 'Zo tof is de bieb', waarbij we creatief op papier bezig zijn combineren met de greenscreen – een coole app waarmee je jezelf in elke gewenste achtergrond tovert! Het resultaat krijg je, zoals ook tijdens de eerdere greenscreenactiviteiten, als fotootje mee naar huis. Die printen we namelijk ter plaatse. Hoe gaaf is dat!

Let op!

  • Voor deze activiteit is vooraf aanmelden niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Data & inschrijven

greenscreen