icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
handletteren
Creatief

Handletteren ­čôŁGEANNULEERD

  • herfstvakantie
  • My Letters
Data & Inschrijven
Helaas is deze workshop geannuleerd. We hebben iedereen via app en telefoon op de hoogte gebracht.
Locatie:
Verenigingsruimte sporthal de Populier Populierenlaan 1 Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
8 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

In deze workshop gaan we samen aan de slag met letters. Amanda van My Letters  gaat je laten zien dat schrijven niet alleen nuttig, maar ook heel erg leuk en mooi kan zijn!

Tijdens de workshop leer je eenvoudig de basis van het handletteren. We gaan met elkaar aan de slag met verschillende oefeningen en uiteindelijk met je eigen favoriete quote of tekst!

Je leert letters tekenen, woorden combineren en een goede compositie maken. Je krijgt handige tips en trucs. Ook zijn er heel veel voorbeelden aanwezig om je inspiratie te geven.

Na afloop krijg je een tasje mee met alles wat je nodig hebt om thuis verder te werken aan je handletterskills! En natuurlijk kan jij jouw eigen handgeletterde tekst thuis een mooi plekje geven.

  • Je hoeft geen ervaring te hebben met handletteren. Wil je ook gezellig meedoen? Meld je dan aan voor deze workshop.
  • De minimale leeftijd voor deze workshop is 8 jaar. We organiseren dit aanbod 2 keer. Let goed op voor welke workshop je je hebt aangemeld.
  • Aanmelden is meedoen. Kan je onverwachts niet naar de activiteit komen dan vragen we om jezelf via het persoonlijke account af te melden. Doe dit a.u.b. zo snel mogelijk. Op deze manier komt er nl. weer een plekje vrij voor een ander kind.┬á

Data & inschrijven

handletteren