icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
judo
Sportief

Kennismakingslessen Judo 10-13 šŸ„‹

  • JudoClub Krimpenerwaard
Data & Inschrijven
Synerkri gelast alle naschoolse activiteiten af tot en met in elk geval 6 april. Activiteiten die geannuleerd zijn, zullen we waar mogelijk naar een ander moment proberen te verplaatsen. Informatie hierover volgt.
Locatie:
Krimpenerbosweg 4 2925 LA in Krimpen aan den IJssel (Dojo My HealthClub Krimpen)
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
3 lessen
Leeftijd:
10 - 13 jaar
Karin
Karin Pattikawa

De judosport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de sociale competentie bij kinderen. Ook levert judo een positieve bijdrage aan het zelfvertrouwen en de zelfbeheersing van een kind. Judo is een perfecte manier om conditioneel en met je hele lichaam bezig te zijn. Door de veelzijdigheid van bewegingsvormen die judo biedt worden alle spiergroepen getraind en verbetert ook het coƶrdinatievermogen.

Judopakken zullen worden klaargelegd. Het is wel fijn als vooraf de lichaamslengte van de kinderen aan ons wordt doorgegeven. Doorgeven lengte kind kan door een mail te sturen naar karin@synerkri.nl o.v.v. Kennismakingsles Judo. Graag leeftijd en tijd les vermelden.

JudoClub Krimpenerwaard onderdeel van My HealthClub Krimpen, Kijk voor meer info op de website van JudoClub Krimpenerwaard

Deze lessen zijn voor kinderen van 10 jaar en ouder.

Data & inschrijven

judo