icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
LEGO Event
Creatief Techniek

LEGO Event 4-6 jaar 🏘️

  • Voorjaarsvakantie
  • LEGO pret!
Data & Inschrijven
Doe jij dit jaar mee met het Krimpense LEGO Event!? Wij zorgen weer voor een middag vol LEGO plezier!.
Locatie:
De Tuyter Nachtegaalstraat 8 Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
4 - 6 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Je kunt heerlijk bouwen aan de lange tafels vol met LEGO. LEGO winkel Playtoday bouwt dit jaar in de zaal een race-circuit op. Tussen het bouwen door kan jij een potje gaan racen!

Dit jaar is er geen wedstrijd en thema. Bouw wat jij wilt!

Kinderen van 4-6 jaar zijn van harte welkom vanaf 14.00 uur in de theaterzaal van de Tuyter. I.v.m. de beperkte ruimte in de theaterzaal vragen wij ouders/verzorgers plaats te nemen in de ontmoetingshal van de Tuyter. Als dit voor uw kind moeilijk is dan kunt u dit aangeven bij de leiding van deze middag. Wij zorgen dan voor een plekje in de zaal.

Om 15.00 uur mogen alle vader, moeders, opa’s, oma’s de bouwwerken bewonderen en natuurlijk foto's maken van de kunstwerken! Ook verloten wij onder de deelnemers een prijsje. Na afloop ruimen we met elkaar op en krijgt iedereen kind een leuke traktatie. Wij verwachten rond 15.15/30 uur klaar te zijn. 

LET OP! Kinderen vanaf 7 jaar starten al om 13.00 uur.

Ben je geen lid van Synerkri en wil je graag meedoen met het LEGO Event. We hebben een beperkt aantal extra plekjes voor niet-leden. Stuur een mailtje naar karin@synerkri.nl o.v.v. Lego Event m.v.v. naam kind, leeftijd en telefoonnummer. Je krijgt van ons een mailtje terug of meedoen mogelijk is. Vol=vol. Kosten zijn 3,50. Betaling op 26 febr aan de deur per pin.

Het LEGO Event organiseren wij i.s.m.:

Data & inschrijven

LEGO Event