icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
insectenspray
Rustig

Maak je eigen knapzak met insectenspray 🍄🐞 ouder/kind

  • zomervakantie
Data & Inschrijven
Kom je ook je eigen insectenspray maken?
Locatie:
Sporthal De Boog
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
4 - 12 jaar

Zoemende muggen die je ’s nachts wakker houden en jeukende muggenbulten die je helemaal gek maken! Zo vervelend.  De natuur heeft gelukkig heel veel opties om de muggen op afstand te houden. Weet je nog wat ik vertelde over de vlierbloesem?

De kaboutertjes zetten thuis plantjes neer waar muggen niet van houden, zoals: goudsbloem, eucalyptus, rozemarijn, basilicum of citroengras. En als ze op pad gaan dan hebben de kaboutertjes altijd in hun knapzakje een beschermolie of spray bij zich. Super handig. Ze hebben mij vertelt hoe ze dat maken. Kom je op dinsdag 8 augustus je eigen knapzakje maken en een beschermolie of spray?

Voordat je komt moet je zelf even een goede tak of stok zoeken ongeveer zolang als je arm.

Deze activiteit wordt gegeven door natuurexpert Marjan Pols de Pee.

Kinderen zijn aanwezig onder begeleiding en toezicht van eigen ouders of verzorgers. Wij gaan ervan uit dat kinderen die zijn aangemeld ook daadwerkelijk meedoen met de activiteit. Mocht uw kind onverhoopt niet mee kunnen doen dan vragen wij zo spoedig mogelijk af te melden. Dit kan via het persoonlijke Synerkri account. Bij afmelden komt nl het plekje gelijk vrij, zodat een ander kind zich kan aanmelden.

Kabouterpad

  • Vanaf sporthal de Boog is het Kabouterpad Krimpenerhout uitgezet. Het Kabouterpad is een paaltjes route van Staatsbosbeheer waarbij (groot)ouders/begeleiders zelf op pad gaan met de kinderen. In de zomervakantie kan je elke dinsdag het kaboutertasje kopen in sporthal de Boog, deze kost €6,50. In het tasje zit een kaboutermuts , een klapkaart met opdrachten, een stickervel en een diploma. De route kan je lopen in je eigen tijd. 

 

Data & inschrijven

insectenspray