icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
natuurworkshop
Actief

Natuurworkshop Bloemen 🏵️ ouder/kind

  • op zaterdag
Data & Inschrijven
Leer met elkaar meer over wat bloemen!
Locatie:
Streekmuseum Krimpenerwaard IJsseldijk 312 2922 BM Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
4 - 12 jaar
mariska
Mariska Scalongne-Kleijsen

Om te ervaren wat de lente ons allemaal brengt, zal de workshop dit keer helemaal draaien om (eetbare) bloemen. We gaan potjes maken om goudsbloempjes in te zaaien, maken badzout van paardenbloemen en zetten thee van madeliefjes. Ook lopen we een rondje over het erf, om te kijken welke bloemen in de museumtuin je eigenlijk allemaal kunt eten.

De workshop wordt zoals altijd gegeven door natuurexpert Marjan Pols de Pee en wordt in samenwerking met het Streekmuseum Krimpenerwaard  georganiseerd. 

We vragen deelnemers om wat voorpret te maken en onderweg naar de workshop vast zoveel mogelijk paardenbloemen te verzamelen!

  • Tijd:14.30 -16.00
  • Leeftijd: Kinderen van 4-12 jaar + begeleiding
  • Locatie: Streekmuseum Krimpenerwaard

Wij gaan ervan uit dat kinderen die zijn aangemeld ook daadwerkelijk meedoen met de activiteit. Mocht uw kind onverhoopt niet mee kunnen doen dan vragen wij zo spoedig mogelijk af te melden. Dit kan via het persoonlijke Synerkri account. Bij afmelden komt nl het plekje gelijk vrij, zodat een ander kind zich kan aanmelden (het is voor ons niet mogelijk om een reservelijst bij te houden).

Data & inschrijven

natuurworkshop