icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
walnoten
Rustig

Natuurworkshop walnoten ouder/kind 🌰🌿

Data & Inschrijven
Een creatieve middag voor kinderen!
Locatie:
Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, 2922BM, Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
1 les
Leeftijd:
4 - 12 jaar

Op zaterdag 7 oktober nodigen we jullie van harte uit voor een bijzondere workshop in het Streekmuseum Krimpenerwaard. Dit evenement, georganiseerd door Synerkri en het Streekmuseum, belooft een onvergetelijke middag vol plezier, creativiteit en leerzame avonturen voor kinderen van 4-12 jaar (met begeleiding).

Wat staat er op het programma?

Walnootinkt maken: Ontdek hoe je inkt kunt maken van walnoten, en gebruik deze zelfgemaakte inkt met een ouderwetse kroontjespen om je verlanglijstje voor Sinterklaas te schrijven. Een unieke kans om op een traditionele manier te schrijven!

Knutselen met walnoten: Laat je creativiteit de vrije loop terwijl we samen knutselen met walnoten. Verbaas jezelf met wat je kunt maken met deze natuurlijke schatten!

Gezonde snacks maken: Natuurlijk zorgen we ook voor een gezonde snack die we samen zullen bereiden, zodat jullie energie op peil blijft tijdens het knutselen en schrijven.

Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met je kinderen de magie van walnoten te ontdekken en een gezellige middag door te brengen in het Streekmuseum Krimpenerwaard. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen op deze boeiende workshop!

Data & inschrijven

walnoten