icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
was het goed
Rustig

Natuurworkshop: WAS het GOED! šŸ§½ ouder/kind

  • natuur
Data & Inschrijven
Rondom de huidige tentoonstelling: ONDER het GOED bij het Streekmuseum Krimpenerwaard, hebben we speciaal een kinderworkshop in het leven geroepen!
Locatie:
Streekmuseum Krimpenerwaard
Startdatum:
za 20/04/2024
Tijd:
14:30 - 16:00
Lessen:
1 les
Leeftijd:
4 - 12 jaar

Op zaterdag 20 april nodigen we jullie van harte uit voor deze workshop in het Streekmuseum Krimpenerwaard, georganiseerd door onze natuurjuf Marjan Pols-de-Pee. Deze workshop, genaamd "WAS het GOED", belooft een middag vol plezier, educatie en culinaire avonturen voor kinderen van 4-12 jaar, samen met een volwassen begeleider.

Wat staat er op het programma?

  • Workshop "WAS het GOED": Ga samen met je kinderen op een ontdekkingsreis en leer hoe je op een creatieve en speelse manier de natuur kunt ervaren. Ontdek de geheimen van ons lokale ecosysteem en leer waarom het zo belangrijk is om goed voor onze omgeving te zorgen.
  • Natuurlijke schoonmaakproducten maken: Leer hoe je eenvoudige en milieuvriendelijke schoonmaakproducten kunt maken met natuurlijke ingrediĆ«nten. Ontdek hoe je zelfgemaakte reinigers kunt gebruiken om je huis op een duurzame manier schoon te houden.

Mis deze unieke kans niet om samen met je kinderen de magie van de natuur te ervaren en een gezellige middag door te brengen in het prachtige Streekmuseum Krimpenerwaard. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze inspirerende workshop!

Als de aanmelding binnen is, verwachten wij ook dat je komt. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, meld je zo snel mogelijk af via het account op de website of via info@synerkri.nl.Ā 

Data & inschrijven

Startdatum:
za 20/04/2024
Tijd:
14:30 - 16:00
Activiteit vol
was het goed