icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
next level
Sportief

Next Level 👊

  • skills
  • Krimpen beweegt
Data & Inschrijven
Next Level is een nieuw en uitdagend spel vol beweging.
Locatie:
Healthcenter Krimpenerwaard (groepszaal) Binnenweg 3A, 2923 BA Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
3 lessen
Leeftijd:
6 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Tijdens deze reis gaan we leuke sportieve uitdagingen aan in de hoop samen de eindstreep te behalen.

We zullen verschillende sporten tegenkomen. Deze sporten hebben we nodig om verschillende skills te verzamelen die we op reis nodig hebben. Tijdens de eerste drie lessen maken de deelnemers kennis met de sporten judo 🥋 en kickboksen 🥊

Het spel is een lessenreeks waarbij kinderen spelenderwijs bezig zijn met het ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden. Dit spel is in de eerste plaats leuk om te spelen, maar onbewust staan sociale vaardigheden centraal binnen deze lessen. De sport is zodoende het middel om het doel (ontwikkeling van sociale vaardigheden) te bereiken.

Het spel bestaat uit meerdere levels. Level 1 bestaat uit een lessenreeks van drie lessen en vindt plaats in een sportzaal.  

Het spel is bedoeld voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar en geschikt voor jongens en meisjes.  

Voor Synerkri-leden is het eerste level gratis.

Niet-Synerkri leden betalen € 20 per level. Niet leden kunnen zich aanmelden door een email te sturen naar info@synerkri.nl ovv Next Level mvv naam kind, leeftijd en telefoonnummer. Deelname is definitief na bevestiging.

De lessen worden gegeven door Robbert van den Bos 🧑🏻 en Justin Ruissen 🧑🏼, 2 sportmeesters van Synerkri die op verschillende basisscholen gymles geven. Zij zijn afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding en gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van basisschoolleerlingen, waarbij zij veel aandacht hebben voor de bijbehorende sociale vaardigheden.

Kleding: Binnen sportkleding en schoenen 👟

Neem je eigen bidon/flesje water mee. 

Data & inschrijven

next level