icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
next level
Sportief

Next Level 2 👊

  • skills
Data & Inschrijven
In dit spel gaan we met elkaar op reis. Tijdens deze reis gaan we leuke sportieve uitdagingen aan in de hoop samen de eindstreep te behalen.
Locatie:
Groenendaal 5 2922 CJ Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
4 lessen
Leeftijd:
6 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

We zullen verschillende sporten tegenkomen. Deze sporten hebben we nodig om verschillende skills te verzamelen die we op reis nodig hebben. Tijdens de vier lessen maken de deelnemers kennis met de sporten Kinball, Floorball en Trefbal. Lukt het hen om samen met ons de eindstreep te halen?

Het spel bestaat uit meerdere levels. Level 1 heeft een aantal maanden geleden plaatsgevonden.

Level 2 bestaat uit een -coronaproef- lessenreeks. Om je aan te melden is het niet nodig om Level 1 te hebben doorlopen.

Het spel is een lessenreeks waarbij kinderen spelenderwijs bezig zijn met het ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden. Dit spel is in de eerste plaats leuk om te spelen, maar onbewust staan sociale vaardigheden centraal binnen deze lessen. De sport is zodoende het middel om het doel (ontwikkeling van sociale vaardigheden) te bereiken.

De lessen worden gegeven door Robbert van den Bos en Justin Ruissen, 2 sport- meesters van Synerkri die op verschillende basisscholen gymles geven. Zij zijn afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding en gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van basisschoolleerlingen, waarbij zij veel aandacht hebben voor de bijbehorende sociale vaardigheden.

We verzamelen bij de ingang van sportzaal Groenendaal. De activiteit vindt buiten plaats op de velden van handbalvereniging De Treffers.

I.v.m. de coronamaatregelen:

  • Als je symptonen hebt, blijf je thuis.
  • Blijf thuis als iemand anders thuis koorts heeft of benauwd is of positief getest is op corona. 
  • Volwassenen houden 1,5 m afstand tot elkaar.
  • Ga voor vertrek, thuis naar het toilet

Data & inschrijven

next level