icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
next level
Sportief

Next Level 3 👊 Sterke schouders

  • skills
Data & Inschrijven
In dit spel gaan we met elkaar op reis. Tijdens deze reis gaan we leuke sportieve uitdagingen aan in de hoop samen de eindstreep te behalen.
Locatie:
Sportzaal Groenendaal 5 2922 CJ Krimpen aan den IJssel
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
4 lessen
Leeftijd:
6 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

We zullen verschillende sporten tegenkomen. Deze sporten hebben we nodig om verschillende skills te verzamelen die we op reis nodig hebben.

Net zoals een sporter zich voorbereid op een wedstrijd bereiden wij in deze lessenreeks ons spelenderwijs voor op sociale situaties. Omdat sociale situaties zich op heel veel verschillende manieren kunnen voordoen ‘trainen’ wij onszelf op zoveel mogelijk vaardigheden.

Een sporter wordt namelijk niet fit door maar één spiergroep te trainen, dit wordt hij/zij alleen als elke spiergroep genoeg aandacht geeft.

Wij willen door middel van vier levels sociaal-motorisch TOPFIT worden!

Het spel bestaat uit meerdere levels (4 levels). Level 3 bestaat uit een lessenreeks van 4 lessen en vindt plaats in een sportzaal. Zonder Level 1 en 2  kan je ook aansluiten bij Level 3.

Tijdens verschillende sociale situaties is het belangrijk dat je soms ergens je schouders onder zet, brede schouders hebt of ergens je schouders voor ophaalt.

In level 3 gaan we ervaren hoe we om kunnen gaan met lastige situaties.

Het thema voor Level 3: Sterke schouders.

De lessen hebben de volgende inhoud:

  • Winst en verlies
  • Omgaan met kritiek en complimenten
  • Wilskracht

Het spel is bedoeld voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar en geschikt voor jongens en meisjes.  

De lessen worden gegeven door Robbert van den Bos 🧑🏻 en Justin Ruissen 🧑🏼 Twee sportmeesters van Synerkri die op verschillende basisscholen gymles geven. Zij zijn afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding en gespecialiseerd in de motorische ontwikkeling van basisschoolleerlingen, waarbij zij veel aandacht hebben voor de bijbehorende sociale vaardigheden.

  • Kleding: Binnen sportkleding en schoenen 👟
  • Neem je eigen bidon/flesje water mee 🥤 

 

Data & inschrijven

next level