icon-calendar icon-time icon-location icon-costs
next level
Sportief

Next Level 4 👊 Sterke benen

  • skills
Data & Inschrijven
In dit spel gaan we met elkaar op reis. Tijdens deze reis gaan we leuke sportieve uitdagingen aan in de hoop samen de eindstreep te behalen.
Locatie:
Sportzaal Populier (18-5)/sportzaal Groenendaal 5
Geen data voor deze activiteit gevonden.
Lessen:
4 lessen
Leeftijd:
7 - 12 jaar
Karin
Karin Pattikawa

Let op! Les 1 is in sportzaal de Populier!

We zullen verschillende sporten tegenkomen. Deze sporten hebben we nodig om verschillende skills te verzamelen die we op reis nodig hebben.

Net zoals een sporter zich voorbereid op een wedstrijd bereiden wij in deze lessenreeks ons spelenderwijs voor op sociale situaties. Omdat sociale situaties zich op heel veel verschillende manieren kunnen voordoen ‘trainen’ wij onszelf op zoveel mogelijk vaardigheden.

Een sporter wordt namelijk niet fit door maar één spiergroep te trainen, dit wordt hij/zij alleen als elke spiergroep genoeg aandacht geeft.

Wij willen door middel van vier levels sociaal-motorisch TOPFIT worden!

Het spel bestaat uit meerdere levels (4 levels). Level 4 bestaat uit een lessenreeks van 4 lessen en vindt plaats in een sportzaal. Zonder Level 1, 2  en 3 kan je ook aansluiten bij Level 4.

In level 4 richten we ons op de benen. 

Een lichaam kan niet staan zonder benen. Zo valt of staat een goede samenwerking met de aan, - of afwezigheid van verantwoordelijkheid, veiligheid en vertrouwen. We gaan ervaren hoe dit toe te passen is in sociale situaties. 

Graag een lange sportbroek aan en (oudere) trui. Dit i.v.m. de judo oefeningen die de kinderen gaan doen. 

Next Level is vanaf 7 jaar. Voorheen was dit 6 jaar. Wij hebben echter ervaren dat voor kinderen 6 jaar de opdrachten nog wat moeilijk zijn.

Woensdag 8 juni is er geen les, dit i.v.m. de Buitenspeeldag.

Data & inschrijven

next level